Acun Ilıcalı'nın Düğününe Katılan Mourinho'dan Çocuğa Şaşırtan Yanıt!

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün töreninde, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun çiçek satmak isteyen çocuğa verdiği 'Param yok' cevabı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Altunkaya ile nikah masasına oturdu. Sanat ve spor dünyasından bir çok ismin davetli olduğu nikah Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti. Çiftin nikah şahitlerini ise Esat Yontunç ile Ceren Kocakaplan üstlendi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho düğünde söylediği sözler olay oldu. Gelin Ayça Çağla Altunkaya'nın gelinliği sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Gelin ve damat düğünün yapılacağı mekana tekne ile geldi. Kısa bir konuşma yapan Acun Ilıcalı "Öncelikle çok teşekkür ederiz. Sağ olun, görevinizi yapıyorsunuz. Zaten biliyorsunuz uzunca zamandır beraberdik. Bugün de nikahımızı yaptık. Şimdi arkadaşlarımızla bir arada olacağız. Sağ olun, var olun. Hayırlı olsun" dedi.

Çağla Altunkaya da "Çok söylenecek bir şey yok aslında. Umarım çok güzel geçer bu akşam" diyerek mekandan ayrıldılar.

Merakla beklenen düğünün hazırlık sürecine ait görüntüler de sosyal medyada paylaşıldı. Ayça Çağla Altunkaya'yı törene özel bir ekip hazırladı. Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum günü için sürpriz bir parti organize etmişti. Ilıcalı, Çağla Altunkaya'nın doğum gününde evlilik teklifi etmişti. Ilıcalı, kız arkadaşının yeni yaşını şu sözlerle kutlamıştı: "Duygularımı bugün kulağına söyledim, herkes duymasın.

Doğum günün kutlu olsun, her günümüz böyle mutlu olsun." Ayça Çağla Altunkaya’nın doğum gününde paylaştığı fotoğraflarda da yüzük detayı gözlerden kaçmamıştı.

MOURINHO'DAN ÇOCUĞA: PARAM YOK Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, bu kez saha dışıyla bir olayla gündeme geldi.
​​​​​​​

Portekizli teknik adam, kulübün Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın düğün törenine katıldı. Mourinho, düğünden çıkışta ise kendisine çıkışta çiçek satmak isteyen çocuğa "Param yok" cevabını verdi.Jose Mourinho'nun bu cevabı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.