Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ güzelliğiyle görenleri büyüledi! "Hepsini cebinden çıkarır"

Acun Ilıcalı, aşk haberleriyle magazin gündeminden düşmüyor. En son sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın hamileliği ile konuşulan Ilıcalı'nın ilk eşi de güzelliğiyle konuşulmaya başladı. En büyük kızı Banu Ilıcalı'nın anası...

Seda Başbuğ, 1988-1993 tarihleri içinde Acun Ilıcalı ile evliydi. Bu evlilikten bir kızı olan Başbuğ, son dönemde toplumsal medyayı etken kullanmaya başladı. Kızı Banu ve torunu Begüm ile fotoğraflar paylaşan Başbuğ'a güzelliğiyle ilgili birçok yorum geliyor.

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonrasında da bir süre TV8'de çalışmaya devam eden Başbuğ, bir dönem toplumsal medyadan oldukça uzaktı. Anaokulunu kurduktan sonrasında TV8'den ayrılan Başbuğ, 2019 senesinde iş insanı Orhun Yazıcı ile dünyaevine girdi.

Acun Ilıcalı anne ve babasını kaybetmiş olduğu elim kaza sonrası hayatta kalan kızı Banu'ya 'mucize bebek' lakabını takmıştı. O dönem oldukça zor günler atlatan Ilıcalı, ilk eşi Seda Başbuğ'dan ayrılma kararını, uzun bir depresyon sürecinin peşinden aldığını şu sözlerle anlatmıştı:

"Dünyada, bundan daha büyük bir acı olması imkansız herhalde. Öyle bir acıydı ki, kızımın yaşamasına sevinememiştim bile. Yaşadığım bunalım sonucunda eşim Seda’dan ayrıldım. Ailemi trafik kazasında kaybedip sonrasında ilk eşimden boşanınca bende ipler tamamen koptu..."

Yıllar sonrasında kızı Banu'nun düğününde ortaya çıkan Seda Başbuğ, hem güzelliği hem de zarafetiyle adından epey söz ettirmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Rachel Araz valeye ödediği parayı paylaştı: Hayatımın en pahalı valesini ödedim
İlk kez anne olan Gonca Vuslateri'den ilk paylaşım
Yüz gençleştirme operasyonu sonrası son hali gündem oldu
Derya Alabora, ayrıldığı Uğur Yücel hakkında bir itirafta bulundu
Alisa Sezen Sever'den Afra Saraçoğlu Benzetmesine Tepki: 'Lütfen Artık Benzetmeyin!'