Acun Ilıcalı'nın Kızı silikon yaptırdı!

Acun Ilıcalı'nın 17 yaşındaki kızı Yasemin Ilıcalı'nın son hali sosyal medyada tartışma çıkardı! Acun Ilıcalı'nın kızının son paylaşımı pek çok kullanıcıdan da tepki aldı! Herkes birbirine 'Neden?' diye sordu!

TV yıldızı Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, kızları Yasemin Ilıcalı'nın 17. yaş gününü kutlayarak sosyal ağlardan bir paylaşım yaptı. Ortak fotoğrafta genç bayanın son dönemde geçirdiği değişime dikkat çekildi.

Yılmaz, kızıyla ilgili mesajında ​​şu ifadeleri kullandı: "Güzel kızım. Sen hayatın bana verdiği en güzel hediyelerden birisin. Seni o kadar çok seviyorum ki anne olunca anlayacaksın. Doğum günün kutlu olsun prensesim... Yüzün hep gülsün, kimse seni üzmesin, hep mutlu ol Yasemin. 7.7.7"

Yayın altında çok sayıda tebrik mesajı yer almasına rağmen bazı takipçiler Yasemi Ilıcalı'nın dış görünüşündeki değişikliklere dikkat çekerek yorum yaptı. Bazıları ise genç kızın yüzündeki değişikliğin estetik müdahalelerle ilgili olduğunu iddia etti ancak sosyal ağlarda tartışmalara neden oldu.

"NEDEN BU YAŞA SİLİKON"

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı'nın doğum gününü sosyal ağlarda yaptığı paylaşımla kutladı. Hem annesine hem de ikiz kardeşine benzeyen Ilıcalı'nın yüzündeki değişiklik takipçilerin dikkatinden kaçmadı. Yorumlar arasında "Silikon neden bu yaşta bu kadar erken değişmeye başladı?"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.