Acun Ilıcalı'nın Survivor için tarihi kararı

Acun Ilıcalı hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Aldığı ölüm haberiyle adeta yerle bir olan ünlü televizyoncunun Survivor çekimlerini durdurabileceği söylendi.

Aldığı ölüm haberinin ardından sosyal medya hesabında son derece duygusal bir paylaşım yapan Acun Ilıcalı’nın acı kaybı, milyonların hüzünlenmesine neden oldu. O paylaşımın ardından akıllar Survivor programının akıbetinin ne olacağına çevrildi. Binlerce kişi Acun Ilıcalı’nın bu yaslı gününde programı düşünemeyeceğini dile getirerek çekimlerinin durdurulabileceğini ifade etti.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, çok yakın arkadaşı olan Esat Yontuç’un annesinin vefat haberini almasının ardından resmen yıkıldı. Yakın arkadaşının annesini son derece yakın gören ve manevi annesinden ayırmayan Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak, ne kadar acı dolu bir duygunun içerisinde olduğunu dile getirdi. Binlerce kişi Acun Ilıcalı’nın acılı gününde ona mesajlar atarak başsağlığında bulundu. Survivor’ın akıbeti ise merak konusu oldu.

Yıllardır Acun Ilıcalı’yla çalışan ve çok yakın arkadaş olan genel koordinatör Esat Yontuç’un annesi hayata gözlerini kapadı. Acı haberi duyan Acun Ilıcalı ise adeta büyük bir yıkım yaşadı. Sosyal medya hesabında duyduğu haber hakkında açıklama yapan Ilıcalı, tüm dikkatleri üzerine çekti. Survivor programının çekimlerine devam edilip edilmeyeceği ise vatandaşlar tarafından merak edildi.

“O Evde Bana Gösterdiğin Şefkati Asla Unutmayacağım…”

Sosyal medya hesabında yakın arkadaşı Esat Yontuç’un annesinin vefat hakkında açıklamada bulunan Acun Ilıcalı, “Sen sadece Esat’ın annesi değil, dünyadaki bir melektin. Zor zamanımda omzuma kondun, evine aldın ve benim hayata tutunmama vesile oldu. O evde bana gösterdiğin şefkati asla unutmayacağım. Seni hep kızlarıma örnek göstereceğim. Sen benim canım Emel teyzemsin. Nur içinde yat, her zaman aklımda olacaksın. Mekanın cennet olsun!” sözlerini dile getirdi.

Survivor’ın Çekimleri Devam Ediyor mu?

Yakın arkadaşı Esat Yontuç’un annesinin vefat haberini alan Acun Ilıcalı, büyük bir sarsıntı yaşadı. Bu durumun ardından binlerce kişi Survivor’ın çekimlerinin durdurulacağını dile getirmişti. Fakat konu hakkında net bir açıklama gelmedi. Survivor’ın yeni bölümünün yayınlanacağı dile getirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı