Acun Ilıcalı'ya mahkeme şoku! Ağır darbeler üst üste iniyor, ayakta duramaz hale geldi! Bundan sonra nele

Televizyon dünyasının en başarılı isimlerinden biri olan Acun Ilıcalı'ya mahkeme şoku! Acun Ilıcalı son gelen ağır darbeden sonra sosyal medya kullanıcılarının yorumlarına göre 'ayakta duramaz' hale geldi.

Gerek TV8 ve TV8,5 ekranlarında gerekse Netflix'e rakip olmak amacıyla oluşturduğu Exxen platformunda birçok sorunla karşılaşan Acun Ilıcalı şimdi resmen dibe battı. Acun medya ve MNG yapımcılığı yakından ilgilendiren bu olayda milyonların çok sevdiği bir isim Acun Ilıcalı'ya dava açtı. Açılan davada istenilen tutarlar ise dudakların uçuklamasına neden oldu.

Ünlü şarkıcı açtığı dava ile mahkemeden lehine sonuç aldı. Acun Medya’ya mahkemeden inanılmaz bir rakam kesildi. MNG yayıncılık ve Acun Medya Prodüksiyon Şirketine karşı açılan davada mahkeme kararını verdi. Ortaya çıkan rakam ise Acun Ilıcalı’ya şok yaşattı. Sevilen yarışmalardan O Ses Türkiye ve O Ses Türkiye Çocuklarda gelişen bu olay gündeme bomba gibi düştü.

Popüler Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, toplam 10 şarkısının O Ses Türkiye ve O Ses Türkiye Çocuklar yarışmalarında kendisinden izin alınmadan kullanıldığı gerekçesiyle MNG Yayıncılık ve Acun Medya Prodüksiyon şirketine dava açmıştı. Bir süredir devam eden davadan mahkeme kararı çıktı. Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, MNG Yayıncılık ve Acun Medya Prodüksiyon şirketine eserlerinin izinsiz kullanımı gerekçesiyle açtığı davada bilirkişi raporu yayınlandı.

Bu rapora göre, ünlü şarkıcıya bu şirketler tarafından 165 bin TL ödenmesi kararı çıktı. Mahkeme kararını öğrenen davalıların avukatı, “Rapora karşı itiraz ediyoruz. Raporda belirlenen ücret, emsal raporlarda görüleceği üzere fahiş düzeyde belirlenmiştir. Yeni bir rapor alınmasını talep ediyoruz” ifadeleri ile karşı çıkacaklarını duyurdu.

Ne olmuştu?

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin "Senden Daha Güzel", "Oje", "Köprü Altı", "Bu Akşam", "Ah", "Haberin Yok Ölüyorum", "Seni Kendime Sakladım", "Bekle Dedi Gitti", "Melankoli", "Belki Alışman Lazım" isimli şarkılarının O Ses Türkiye ve O Ses Türkiye Çocuklar programlarında izinsiz kullanılması sebebiyle Avukatı Eylem Akkayalı tarafından dava açılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Rachel Araz valeye ödediği parayı paylaştı: Hayatımın en pahalı valesini ödedim
İlk kez anne olan Gonca Vuslateri'den ilk paylaşım
Yüz gençleştirme operasyonu sonrası son hali gündem oldu
Derya Alabora, ayrıldığı Uğur Yücel hakkında bir itirafta bulundu
Alisa Sezen Sever'den Afra Saraçoğlu Benzetmesine Tepki: 'Lütfen Artık Benzetmeyin!'