Adalet Bakanı Tunç: "Narin'i Katledenler Yargı Önünde Hesap Verecek

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmanın son aşamaya geldiğini belirtti. Bakan, iddianamenin bu hafta Ağır Ceza Mahkemesine sunulacağını ve suçluların yargı önünde hesap vereceğini duyurdu.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü'nde yaşanan trajik olayda 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma hakkında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, olayla ilgili iddianamenin bu hafta içinde Ağır Ceza Mahkemesine sunulacağını belirtti.

"DETAYLI VE TİTİZ BİR SORUŞTURMA YÜRÜTÜLDÜ"

Narin Güran’ın cansız bedeninin Eğertutmaz Deresi’nde bulunmasıyla başlayan soruşturmanın son aşamaya geldiğini belirten Bakan Tunç, yürütülen araştırmaların kapsamlı olduğunu ifade etti. Tunç, "HTS kayıtları, baz çakışmaları, adli tıp raporları ve şüphelilerin ifadeleri dahil olmak üzere birçok delil toplanmış durumda. Olay, kamera görüntüleriyle de desteklendi. İddianame bu hafta içerisinde mahkemeye sunulacak" dedi.

"NARİN'İ KATLEDENLER YARGI ÖNÜNDE HESAP VERECEK"

Tunç, Narin Güran’ın hunharca katledilmesinin tüm ülkeyi derinden sarstığını vurgulayarak, suçluların yargı önünde en ağır cezayı alması için sürecin kararlılıkla takip edildiğini ifade etti. "Temennimiz, bu tür acı olaylarla bir daha karşılaşmamamızdır. Narin'i katledenler, adalet önünde hesap verecekler" diye ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.