Adana Büyükşehir Belediyesi’nde en düşük maaş 3 bin 100 lira olacak

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Büyükşehir çalışanlarına iki önemli müjde verdi: Belediyede en düşük ücret 3 bin 100 lira olacak ve işçinin geçmişten kalan ikramiye, mesai, yolluk ve bayram alacaklarının tamamı ödenecek.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, TV A ve Koza TV ortak canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlarken, belediye çalışanlarına iki müjde verdi. Adana Büyükşehir Belediyesi’nde en düşük ücretin 3 bin 100 lira olacağını açıklayan Başkan Zeydan Karalar, “Ülkemizde asgari ücret 3 bin 100 liranın altında açıklansa dahi, Adana Büyükşehir Belediyesi’ndeki en düşük işçi maaşı 3 bin 100 lira olacaktır” dedi.

İKRAMİYE, MESAİ, YOLLUK, BAYRAM PARASI GİBİ ALACAKLARIN TAMAMI ÖDENECEK

Programda belediye çalışanlarına ikinci bir müjde daha veren Başkan Zeydan Karalar, “Çalışanlarımızın geçmişten kalan bazı alacaklarının ödenmesiyle ilgili uzun süredir yürüttüğümüz bir çalışmamız vardı. Arkadaşlarımızın zaten 2017-2018’den kalan alacaklarını ödemiştik. 2019 başından 2020’ye kadarki ikramiye, mesai, yolluk, yolluk, bayram parası alacaklarının tamamını ödeyeceğiz. Kardeşlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Türkiye yeniden dünyanın halı merkezi oluyor
Restoranlarda isyan ettiren servis ücretini bu yöntemle geri alabilirsiniz!
Bakırda yeni tarihi zirveler görülebilir
Yeni Skoda Superb Heyecanı: Elektrik ve 4x4 Sürpriziyle Geliyor!
Altın Sahipleri İçin Kritik Uyarı: "O Tarihte Sert Bir Düşüş Bekleniyor"