Adana Demirspor taraftarları Murat Sancak’a tepki gösterdi

Adana Demirspor’un kötü performansına tepki gösteren taraftar grubu “Şimşekler”, kulüp başkanı Murat Sancak’ı protesto etmek amacıyla kulüp tesislerinin önünde toplandı ve “Ya hallet ya devret” sloganları attı.

Adana Demirspor’un kötü performansına tepki gösteren taraftar grubu "Şimşekler", kulüp başkanı Murat Sancak’ı protesto etmek amacıyla kulüp tesislerinin önünde toplandı ve "Ya hallet ya devret" sloganları attı.

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, 7 haftada sadece 1 puan alarak 19. sırada yer alıyor. Kötü gidişatı durdurmak için harekete geçen "Şimşekler", kulüp tesislerine yürüyerek seslerini duyurdu.

Adana Demirspor tesisleri önünde, olası bir saldırıya karşı Çevik Kuvvet polisleri yoğun güvenlik önlemleri aldı ve etten duvar ördü.

"Adana Demirspor başkanlığı, kutsal bir makam"

Şimşekler Grubu Taraftar Derneği Başkanı Ertan Zeybek, tesis önünde yaptığı konuşmada, "Adana Demirspor'un, sosyal medya üzerinden değil, liyakatle seçilmiş profesyonel yöneticiler tarafından yönetilmesini bekliyoruz. Adana Demirspor başkanlığı, hepimizin hayalini süsleyen ve kutsal bir görevdir. Bu görevde bulunan herkes, sorumluluğunu yerine getirmeli ve kulübe gereken önemi göstermelidir. Adana Demirspor Başkanlığı, önemli bir makamdı ve görevi devralan kişinin bu sorumluluğun ağırlığını hissetmesi gerekir. Hiç kimseyle çatışmaya girmemeli, saygınlığını korumalı ve bu makamda durmanın ciddiyetini bilmelidir" şeklinde açıklamada bulundu.

"YA HALLET YA DEVRET SAYIN SANCAK"

Kulüp çalışanlarının aylardır maaşlarını alamadığı bir ortamda herhangi bir çözüm sürecinin bulunmadığını belirten Zeybek, "Bizler olayların kişiselleştirilmesini istemiyoruz. Fakat göz göre göre de camiamızın bitkisel hayatta bekletilmesine izin vermeyeceğiz. Bu bir haykırıştır bu haykırış bir süre daha bu şekilde devam ederse cami olarak daha fazla sakin kalacağımızı görmekteyiz. Sürecin bir isyana dönüşmesi kimseye fayda sağlamaz. Derhal ve ivedilikle burada bulunma amacımızı hatırlatır nitelikte sayın başkana çağrımızı yeniliyoruz. Ya hallet ya devret Sayın Sancak" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.