Adana Demirspor'da vize krizi; İtalya kampı iptal oldu! Böyle skandal görülmedi!

Böyle skandal görülmedi. Adana Demirspor kulübünde resmen skandal! Vize krizi yaşandı ve kamp iptal oldu! Adana Demirspor İtalya kampı hazırlıklarını tamamladı ama gidemedi! Son dakika! İtalya kampı iptal..

Adana Demirspor, vize sorunları nedeniyle İtalya'da yapmayı planladığı kampı iptal etti.  Teknik direktör Michael Valkanis, Blue Lightning'lerin ikinci antrenman kampına Bolu'da devam edeceklerini duyurdu. 
 
 Adana Demirspor Kulübü, takımın 2. lig antrenmanları ve hazırlık maçları için gitmeyi planladığı İtalya'nın Roccaraso bölgesine vize sorunları nedeniyle seyahat edemeyeceğini açıkladı. 
 
 Kulüpten yapılan açıklamada, İtalyan büyükelçiliğinin, kamp organizatörleri ile Napoli ve Bari takımları için gerekli tüm belgeleri ve  davet mektuplarını hazırlamasına rağmen  vize sürecini zamanında başlatmadığı belirtildi. 
 
 Yaşanan bu sorun, Adana Demirspor'un  planlarını değiştirmesine neden oldu. 
 
 Duyuruda, Dışişleri Bakanlığı ve milli futbol takımının teknik direktörü Vincenzo Montella'nın  Bolu'da kamp kuran takım oyuncuları, çalışanları ve teknik personelinin gönderilmek üzere vize başvurusunda bulunmasının istendiği belirtildi. yollar. kasabalar. Bu gelişmeler üzerine teknik direktör Michael Valkanis'in aldığı karar doğrultusunda ikinci kampın Bolu'da devam edeceği ve A takımı kampıyla programa devam edileceği açıklandı. 
 
 Adana Demirspor, kamp faaliyetlerine Bolu'da devam edecek. 
 
 Adana Demirspor Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde: 
 
 "Kamuoyuna söylediğimiz gibi takımımız (2 sezon önce olduğu gibi) 2. Etap Kamp antrenmanı ve hazırlıkları için İtalya'nın Roccaraso bölgesine gidiyor. Ancak günden itibaren ortaya çıkan vize sorunları nedeniyle İtalya kampının mümkün olmayacağını paylaşmak gerekiyordu. 
 
 İtalya Büyükelçiliği; Kamp organizatörleri ile Napoli ve Bari ekiplerinden gelen tüm evrakları ve  davet mektuplarını hazırlamamıza rağmen vize görüşmeleri geç başladı. 
 
 Bunun üzerine Dışişleri Bakanlığımız, bir zamanlar takımımızda görev yapan ve şu anda milli futbol takımının teknik direktörlüğünü yapan, Napoli futbol kulübü başkanı Vincenzo Montella ve diğer yetkililerin çağrı ve e-postalarını takip ederek, Takımımızın futbolcularının yanı sıra personelimiz ve teknik temsilcilerimiz de şu anda Bolu'da kamp yapıyor. Vizelerini almak için 3 farklı şehre gönderildiler. 
 
 Bundan sonra teknik direktör Michael Valkanis'in kararına göre; A Takım Kamp programının devamı kapsamında ikinci kampın  Bolu'da yapılacağını kamuoyuna saygıyla duyururuz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.