Adana Meydan Doğum Evi Skandalı: Kaçırılan Çocuklar İncirlik Üssü'nde Satıldı İddiası!

Türkiye tarihinin karanlık sayfalarından biri olarak açığa çıkan Adana Meydan Doğum Evi skandalı, çocukların kaçırılıp İncirlik Üssü'nde ABD askerlerine satılmasıyla sarsıyor. İddialara göre baş aktör, dönemin hastane başhekimi Erçin Çıtırık.

Adana Meydan Doğum Evi'nde bir dönem kaçırılarak İncirlik Üssü'nde ABD'li askerlere satıldığı iddia edilen çocuklarla ilgili çarpıcı iddialar gün yüzüne çıktı. İddiaya göre, bu skandal olayın baş aktörü, o dönem hastanede başhekim olarak görev yapan Erçin Çıtırık'tı. 1980-1990 yılları arasında gerçekleşen bu trajik olay, tesadüfen gerçek ailesini arayan bir kişinin Esra Erol'un programına çıkmasıyla ortaya çıktı.

Başta Erçin Çıtırık olmak üzere birçok kişi, bu organizasyonun mağduru olarak görülüyor ve davalara konu ediliyor. İddiaya göre, Çıtırık, kurduğu organizasyonlar aracılığıyla binlerce çocuğu hem İncirlik'teki ABD askerlerine hem de parayı bastıranlara satmış. Düzenek, genellikle fakir ailelerin çocuklarına "çocuğunuz ölü doğdu" denilerek uygulanmış, ancak aslında sağ olan bebekler satılmış.

Olayın ilginç yanı, Erçin Çıtırık hakkında onlarca ailenin şikayetine rağmen olayın arka planında ne gibi sonuçlar alındığına dair karanlık bir tablo olması. Alınan bir bilgiye göre, Çıtırık'ın kızının o dönem katıldığı toplantılarda babasının 33. derece bir Mason olduğunu söylediği iddia ediliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Selçuk Tepeli'den Özgür Özel Karagöz görüşmesine sert tepki: Sığırla fotoğrafım olsun isterdim
İkinci araba da Ülkü Ocakları’nın önünde çıktı
Cem Yılmaz'dan 'Seyirciye Sinirlenip Sahneyi Terk Etti' İddialarına Yanıt!
İnşaatta çalışan maymunun şaşırtıcı performansı sosyal medyayı salladı!
Fatih Portakal'ın canlı yayındaki muhalefet eleştirisi Ümit Özdağ'dan ilginç yanıt!