Adana'da bir deprem daha meydana geldi (26 Mart son depremler)

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), güncel deprem bilgilerini düzenli olarak yayınlıyor. Bugün, Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu sarsıntının derinliği 7,04 kilometre olarak ölçüldü. İşte detaylar!

AFAD TARAFINDAN GÜNCELLENEN DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), gün içerisinde meydana gelen depremlerin detaylarını düzenli olarak güncelliyor. AFAD, depremlerin merkez üssü, saati, şiddeti ve derinliği gibi önemli bilgileri anlık olarak paylaşıyor.

YENİ DEPREM BİLGİLERİ

AFAD'ın web sitesinde yer alan verilere göre, Adana'nın Saimbeyli ilçesinde meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki depremin derinliği 7,04 kilometre olarak belirlendi. Bu sarsıntı, bölgede son dönemde yaşanan depremler arasında yer alıyor.

BİR ÖNCEKİ DEPREM

Dün Adana'nın Saimbeyli ilçesinde meydana gelen 4 büyüklüğündeki deprem, bölgedeki endişeleri artırmıştı. Jeoloji uzmanları, depremin Savrun Fay Zonu'na yakın bir bölgede meydana geldiğini belirtmişlerdi. Prof. Dr. Naci Görür, bu durumu sosyal medya hesabından paylaşarak bölgedeki gerilimi vurgulamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TL ibaresini koymamanın bedeli ağır oldu
Ankara’da vekâletler çekişmesi
Silah kaçakçılarına 'Mercek-19' operasyonu
‘Masanızda benim fotoğrafım varmış
Diyanet'in öğle yemeğinde her gün et var