Adana'da Borç Tartışması Kanlı Bitti: Genç Adam Otomobilde Öldürüldü, Şüpheliler Tutuklandı

Adana'nın Sarıçam ilçesinde borç meselesi yüzünden çıkan tartışmada genç adam otomobilde vurularak öldürüldü. Şüpheliler, cesedi zeytin bahçesine atarak kaçtı. Cinayet dedektifleri operasyonla şüphelileri yakaladı. Tutuklandılar.

Adana'nın Sarıçam ilçesinde yaşanan olayda, 17 yaşındaki Muhammet Emin Beyazgeyik'in iddiaya göre borç meselesi yüzünden 3 bin 500 lira verdiği üç şahıs tarafından öldürüldüğü belirtildi. Beyazgeyik'in cesedi, olay yerinden 20 kilometre uzaklıktaki bir zeytin bahçesine atılarak gizlenmişti. Ancak cinayet dedektifleri tarafından yapılan operasyon sonucunda şüpheliler yakalandı ve tutuklandı.

Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Hekim Köy Bulvarı'nda, 28 Mayıs'ta Muhammet Emin Beyazgeyik (17), iddiaya göre, 3 bin 500 lira borç verdiği Ulaş Göl (23), Ali Kılıç (23) ve Erkan Ağuş (21) ile buluştu.

Beyazgeyik, bu kişilerin aracına bindi.

Ancak parasını geri almak isteyen Beyazgeyik ile şahıslar arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Erkan Ağuş, otomobilin içerisinde Beyazgeyik'e tabanca ile onlarca kez ateş etti.

Karnından 2, bacağından 1 ve göğsünden 4 kez vurulan Beyazgeyik, aracın içerisinde yaşamını yitirdi.

Şüpheliler, Beyazgeyik'in cesedini ise olayın yaşandığı yerin 20 kilometre uzağındaki Sarıçam ilçesine bağlı Hocalı Mahallesi'nde bir zeytin bahçesine atarak kaçtı.

İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını ve KGYS görüntülerini inceleyerek cesedin atıldığı yeri tespit etti.

Ardından Muhammet Emin Beyazgeyik'in cesedine ulaşıldı. Polisler, Ulaş Göl (23), Ali Kılıç (23) ve Erkan Ağuş'u (21) yaptıkları operasyonla yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.