Adana’da Feci Kaza: TIR ile Servis Minibüsü Çarpıştı, 4 Ölü, 6 Yaralı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, TIR ile servis minibüsünün çarpışması sonucu 4 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı. TIR sürücüsü gözaltına alındı.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, bir TIR ile servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı. Kaza, Yumurtalık Serbest Bölge bağlantı yolunda gerçekleşti.

M.Ş. yönetimindeki 01 ALJ 044 plakalı TIR ile Mehmet Emin Ulusoy’un kullandığı 31 C 7065 plakalı servis minibüsü çarpıştı. Kazanın etkisiyle servis minibüsünde bulunan 4 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Mehmet Emin Ulusoy da yaşamını yitirdi. Diğer 6 kişi ise yaralandı ve ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza anında servis aracının Serbest Bölge’ye işçileri taşıdığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında jandarma ekipleri, TIR sürücüsü M.Ş.’yi gözaltına aldı. Yaralıların tedavileri sürerken, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Kazanın ardından bölgedeki trafik akışı geçici olarak durduruldu ve jandarma ekipleri kaza yerinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili gelişmelerin takipçisi olacağız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.