Adana'da gergin anlar: HÜDA PAR'lılar o eve saldırdı

Hüdapar Adana İl Başkanlığı binasında uğradığı saldırı sonucu ölen İl Sekreteri Sacit Pişgin'in mevlidinden sonra partililer zanlının evine saldırdı. Polis, biber gazıyla müdahale ederek Hüdaparlılar'ı dağıttı.

Seyhan ilçesine bağlı Türkocağı Mahallesi'nde bulunan Hüdapar Adana İl Başkanlığı binasına dün öğleden sonra 71 yaşındaki A.S. bıçakla gelmiş, İl Başkanı Salih Demir'i yaralayıp, İl Sekreteri Sacit Pişgin'i de öldürmüştü. Parti binası önündeki grup Sacit Pişgin'in mevlidinden sonra olayı gerçekleştiren A.S.'nin evine giderek saldırı gerçekleştirdi. Apartmanın giriş kapısındaki camları kırarak içeri giren grup, polis ekiplerince geri çıkartıldı. Yaşanan arbedede polis ekipleri biber gazı sıkarak öfkeli kalabalığı dağıttı.

YAPICIOĞLU: OLAYIN AÇIĞA ÇIKMASINI İSTİYORUZ

Hüdapar Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, gün içinde olayın yaşandığı il binasına geldi. Bina önünde kurulan taziye çadırında partililerle buluşan Yapıcıoğlu, başsağlığı diledi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirten Zekeriya Yapıcıoğlu, "Olay henüz çok taze. Sebebi nedir, yapan kimdir, ne amaçla yapmıştır, arkasında hangi güçler vardır; bilemiyoruz. Emniyet ve adliye işini yapıyor. Arkasında her kim varsa, tüm yönleriyle bu olayın bir an önce açığa çıkmasını istiyoruz" diye ifade etti.

Türkiye Haberleri

Bakanlık açıkladı: 19 Mayıs'ta ulaşım ücretsiz mi?
Amerika’da yaşayan profesör: 5G Ankara'da icat edildi; Türkiye'nin haberi yoktu, Çin yatırım yaptı
Reklam üzerinden lüks daire satışı vurgunu! O firma sahibi yakalandı
Bugün İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
5 yaşındaki Minik Gökçe’nin şüpheli ölümü: Minik Gökçe'nin son sözü 'anne beni bir şey ısırdı' oldu