Adana'da Korkunç Cinayet: Şizofren Genç Ailesini Vurdu!

Adana'da şizofren olduğu iddia edilen bir genç, ailesini uyurken tabancayla vurarak anne ve anneannesini öldürdü, babası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olayda anne Mintiha Aydın (61) ve anneanne Ülfet Köse (80) hayatını kaybederken, baba İlyas Aydın (63) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve yaşam mücadelesi veriyor.

Olay, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, 26 yaşındaki S.A., bir süredir dini konular sebebiyle ailesiyle tartışmalar yaşıyordu. Gece saatlerinde, ailesinin uyuduğu sırada evin içinde tartışma çıkmadan, S.A. başlarına tabancayla ateş açtı.

S.A. POLİSİ ARAYIP İHBARDA BULUNDU

Ailesini vurduktan sonra S.A., polisi arayarak evdeki ailesinin vurulduğunu bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, anne ve anneannenin olay yerinde yaşamlarını yitirdiğini belirledi. Baba İlyas Aydın ise ağır yaralı olarak Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ve durumu kritik olarak değerlendiriliyor.

Olay sonrasında, polis ekipleri S.A.'yı gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde tutarsızlıklar sergileyen S.A.’nın, cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. Türkiye'de son dönemde artış gösteren cinayet ve şiddet olayları, toplumda büyük bir endişe yaratmaya devam ediyor. Bu trajik olay, bir kez daha aile içi şiddet ve psikolojik sağlık sorunlarının toplum üzerindeki yıkıcı etkilerini gündeme taşıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.