Adana’da Piknik Yolunda Faciaya Dönüşen Kaza: 4 Kişilik Aile Hayatını Kaybetti

Adana’da piknik için yola çıkan Veysel Aydoğmuş’un kullandığı otomobil, Çatalan Köprüsü’nde kontrolden çıkarak Seyhan Baraj Gölü’ne düştü. Araçtaki 4 kişilik aile, olay yerinde yaşamını yitirdi. Ekipler, cansız bedenleri gölden çıkartarak otopsi için morga kaldırdı.

Adana'da, eşi ve iki çocuğuyla pikniğe gitmek üzere yola çıkan Veysel Aydoğmuş'un kontrolündeki otomobil, Çatalan Köprüsü'nde direksiyon hâkimiyetinin kaybolması sonucu Seyhan Baraj Gölü'ne düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, araçta bulunan 4 kişilik ailenin cansız bedenlerine ulaştı.

Adana’da eşi ve iki çocuğuyla pikniğe gitmek için yola çıkan Veysel Aydoğmuş’un idaresindeki otomobil, Çatalan Köprüsü’nde kontrolden çıkarak Seyhan Baraj Gölü’ne düştü. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis, sağlık, itfaiye ve su altı ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan 4 kişilik ailenin kurtulamadığı belirlendi.

Ekipler, gölde kaybolan araca ulaşarak, araçta bulunan aynı aileden 2’si çocuk 4 kişinin cansız bedenlerine ulaştı. Araçtaki kişilerin kimlikleri belirlendi: Sürücü Veysel Aydoğmuş (37), eşi Emine Aydoğmuş (35) ve çocukları Batuhan Aydoğmuş (16) ile Mete Aydoğmuş (13).

İlk olarak Batuhan Aydoğmuş’un cansız bedenine ulaşıldı, ardından Veysel Aydoğmuş, Emine Aydoğmuş ve Mete Aydoğmuş’un da cansız bedenleri araçtan çıkartıldı. Otomobil vinç yardımıyla köprüye çıkarıldı. Acı haberi alan ailenin yakınları kaza yerinde gözyaşı döktü ve bir yakını, çalışmaların hızlandırılması için ekiplerle tartıştı. Cenazeler otopsi için morga kaldırıldı. Veysel Aydoğmuş’un bir restoranda çalıştığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.