Adana’da seyir halindeki yolcu otobüsü alev topuna dönmüş oldu

Olay, Adana-Pozantı otoyolu Akçatekir rampasında meydana geldi. 39 yolcusuyla seyir halindeki yolcu otobüsü bir anda motor kısmından alev aldı. Alevler bir anda büyüdü ve ormanlık alana da sıçramış oldu.

 

Adana'da seyreden vagon ateş topuna dönüştü. Alev topuna dönen vagonda büyük korku yaşandı. Adana-Pozantı karayolundaki rampada meydana gelen yangın, korkutan anlara sebep verdi. Otobüsün vagonunda çıkan yangın kısa süre içinde kontrol altına alınmış oldu. Son dakika haberine göre bir anda alevler yükseldi.

SON DAKİKA YANGIN HABERİ GELDİ

Olay, Adana-Pozantı karayolu Akçatekiri rampasında meydana geldi. 39 yolcuyu taşıyan otobüsün motor bölümünde bir anda yangın çıktı. Sürücü Metin B., 63 AFM 583 plakalı Mercedes otobüsünü emniyet yoluna çekerek hemen itfaiyeyi aradı. Gelen ekipler hemen müdahale yapmaya başladı. Otobüsün alev topuna dönmesiyle beraber ekiplerin zamanında müdahale etmesi, büyük bir faciayı önlemiş oldu. 

Yanan otobüsün alevleri ormanlık alana sıçradı. Hem otobüsün hem de yangının ormanlık alana daha fazla sıçramaması için olay yerine itfaiye ve orman ekipleri sevk edildi. Ekipler yangını kontrol altına alarak kısa sürede söndürdü. Yangın nedeniyle Adana-Pozantı yolu bir süre trafiğe kapatıldı. Trafik Pozantı Akçatekiri yolundan aktı.. Korkulan olaydan acı bir haber gelmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.