Adana'daki BBP adayı, AKP'nin lehine adaylıktan çekildi

Adana'nın Yüreğir ilçesinde Büyük Birlik Partisi (BBP) adayı olan Mustafa Lenger, Ak Parti'nin adayı Dr. Halil Nacar'ı yerel seçimlerde destekleyebilmek amacıyla adaylıktan çekildiğini açıklamış bulundu.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde Büyük Birlik Partisi (BBP) adayı olan Mustafa Lenger, AKP adayı Dr. Halil Nacar'ı desteklemek amacıyla adaylıktan çekildiğini açıkladı. Lenger'in kararını Yüreğir Seçim Koordinasyon Merkezi'nde duyurduğu toplantıya AKP Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ve AKP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Halil Nacar da katıldı.

Burada konuşan Lenger, bu gönüllülük duygusunun temelinde, dürüst siyaset anlayışının değerlerinin yattığını vurgulayarak, "Partimi temsilen 31 Mart Yerel Seçimleri'nin Yüreğir Belediye Başkan adayıydım. Yaşamda siyaset üstü bir değer var ise, o da tüm insanlarımızı kapsayıcı ve başarılı bir yönetimi her daim desteklemektir. Bu bir yarıştan ziyade, temsil kabiliyetinin eseridir. Bu kente gönül vermiş bir kardeşiniz olan ben de bu duygu ve düşüncelerle bugünden itibaren adaylıktan geri çekildiğimi duyurmak isterim. Yüreğir'imizi değerli katkılarıyla Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir vizyonla yarınlara taşıyacak olan AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar kardeşimizi desteklemekten büyük bir mutluluk duyacağımı da ayrıca ifade etmek isterim. İnşallah Halil kardeşimizin hedeflediği yol, başarıya ulaşır. Bizler de el birliğiyle kentimizi kuvvetli yarınlara taşırız. Bu yolda kendisine başarılar diliyorum," ifadelerini kullandı.

HALİL NACAR ADINA ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

AKP İl Başkanı Ozan Gülaçtı, yarın Adana'nın kaderinin belirleneceği son derece kritik bir seçimin eşiğinde olduklarını belirterek, "Allah'ın izniyle yarın ülkemizde yapılacak yerel seçimlerde, ülkemize, şehirlerimize, ilçelerimize en iyi hizmeti götürecek gerçek belediyecilik, üretken belediyecilik anlayışıyla hizmet edecek belediye başkan adaylarımızın seçilmesini onların şehrimize, ülkemize, milletimize hayırlı hizmetler yapması için dua ediyoruz. Biz Cumhur İttifakı olarak seçimlere kuvvetli, hızlı bir şekilde girdik, kampanyalarımızı yürüttük. Mustafa Lenger Başkanımız sağ olsun hizmet yolunda Adana'ya Yüreğir'imize yaptığı emekler sonucunda Halil Nacar Başkanımıza destek vermek amacıyla tüm gücünü buraya aktarıp, adaylıktan çekilip, Yüreğir'e hizmet anlayışıyla 'Ben de destek olmak istiyorum' dedi. Allah razı olsun. Bu onurlu davranıştan dolayı kendisini tebrik ediyorum. Sayın Lenger, 'Ben değil, biz önemliyiz, ben değil Yüreğir önemli' dedi. Onun da desteğiyle yarın Yüreğir'e Halil Nacar'ı başkan yapacağız," sözlerini söyledi.

NACAR: BBP'Lİ HEMŞEHRİLERİMİN OYLARINA TALİBİM

AKP Yüreğir Belediye Başkanı Halil Nacar, adına adaylıktan çekilen Mustafa Lenger'e teşekkür ederek, "Canla başla, samimiyet ve gayretle günlerdir çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu çıktığımız yolda dostlarımızın, hemşehrilerimizin çok güzel katkıları oldu hepsine teşekkür ediyorum. Bugün de bu çıktığımız yolda BBP adayı Mustafa Lenger ve ilçe teşkilatı bizimle birlikte olmaya, bizlere destek olmaya karar verdi. Birliğimize, beraberliğimize verdikleri bu destek benim için her zaman kıymetli olacak. İnşallah başkanımızın bana verdiği destekle BBP'ye gönül vermiş hemşehrilerimin de oylarına talibim. Hem bu dünyada hem öbür dünyada onların verdiği bu oylara sahip çıkıp, hesap vermeyi rabbim bana nasip etsin," sözlerini söyledi. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri

Örtülü Faşizm Yasası geliyor
Erdoğan beni kandıramaz
İYİ Parti'den istifa eden Bilal Bilici'nin katılacağı parti belli oldu
Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
İmamoğlu'ndan 28 Şubat kararı yorumu: "Normalleşmenin etkileri"