Adana'nın o belediyesinden büyük başarı! En başarılı belediyeler arasında ilk 5'e girdi

Adana'nın Seyhan Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından düzenlenen "En Başarılı CHP'li Belediyeler" anketinde önemli bir başarı elde etti. Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Seyhan'ın ilk beşe girerek gurur veren bir başarı elde ettiğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nin düzenlediği "En Başarılı CHP'li Belediyeler" anketinde Adana'nın Seyhan Belediyesi, ilk beşe girerek büyük bir başarıya ulaştı. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, bu önemli başarıyı partisinin genel merkezi tarafından yapılan 2024 yerel seçim memnuniyet anketlerinde elde ettiklerini açıkladı.

BAŞKAN AKAY'DAN GURUR DOLU AÇIKLAMA: "HALKIMIZLA BİRLİKTE BAŞARDIK!"

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 2019 seçimlerinden sonra belirledikleri "Birlikte Yöneteceğiz, Birlikte Başaracağız" sloganı doğrultusunda hareket ettiklerini belirtti. Akay, "Halkımızla birlikte yönettik ve birlikte başardık. Bu gurur ve mutluluk hepimizin" diyerek, Seyhan'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirme hedefleri doğrultusunda yürütülen çalışmalarda elde ettikleri başarıya vurgu yaptı.

"YİNE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ!"

Başkan Akay, gelecek dönemde de halkın desteğiyle daha iyisini yapacaklarını ifade etti. Seyhanlı hemşerilerin mutluluğu, huzuru ve refahı için çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Akay, "Onların ihtiyaçlarına en iyi hizmeti sunmak için ekip arkadaşlarımızla birlikte canla başla çalıştık. Bundan sonraki dönemde de yine halkımızın desteğiyle çok daha iyisini birlikte başaracağız" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.