Adele'in babası komşudan şikayetçi oldu: Gerekçesi şaşırttı

İngiliz şarkıcı Adele'in babası Mark Evans, komşusunu kızının şarkılarını çalıp söylediği için polise şikayet etti. 32 yaşındaki şarkıcının hayranı olan komşu, Evans için "Bundan memnun olacağını düşünmüştüm" ifadelerini kullandı.

Müzik dünyasının yıldızlarından Adele'in babası Mark Evans, Güney Galler'deki Bridgend bölgesindeki komşusunu kızının şarkılarını çalıp söylediği için polise şikayet etti.

Daily Mail’in haberine göre; ünlü şarkıcı, üç yaşındayken ailesini terk eden baba Evans'ın, 32 yaşındaki şarkıcının hayranı olan komşusu Keeley Fry'ın şarkı söylemesinden memnun olmadığı belirtildi.

The Sun gazetesine konuşan komşu Fry, "Ben sadece Adele şarkılarını söylemeyi seviyorum. Tüm arkadaşlarım sesimin ona benzediğini söylüyor. Onun şarkılarını çalmayı da seviyorum. Şarkılarını yüksek sesle çalıyorum ama Mark Evans'ın iddia ettiği kadar değil" şeklinde konuştu.

21 yaşındaki komşu, Mark Evans ve eşinin yaklaşık iki yıl önce evinin yanına taşındığını söyleyerek, o zamandan beri aralarında bir sorun olduğunu söyledi.

Fry, "Adele’in babasının bundan memnun olacağını düşünmüştüm, şikayet edeceğini değil" diyerek sözlerine şu şekilde devam etti: "Sanırım benimle bir meselesi var çünkü ben büyük bir Adele fanıyım. Evden çıkarken o ya da eşi gelip bir şey diyecek diye endişeleniyorum. Tam bir kabus oldular." Bir Güney Galler polis sözcüsü, sorunu çözmek için her iki tarafla da görüştüklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Meteoroloji’den 11 kente sarı kodlu sağanak uyarısı
Derinizde bulunan bu lekeler ne anlama geliyor?
Gerçekten bir zeka geninin olup olmadığını öğrenmenin zamanı: Deha miras alınır mı?
Ayder Yaylası'nda bulundu: Sosyal medyada bir anda yayıldı! Cryptanthus bivittatus
Hafızanız size oyun oynuyor! Keskin gözlüler gizli atkıyı şıp diye buluyor!