Adı Barış Alper Yılmaz ile anılan Şeyma Subaşı’dan sürpriz aşk itirafı geldi

Son dakika! Barış Alper Yılmaz ile anılıyordu.. Geçtiğimiz günlerde adı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk dedikodularına karışan Şeyma Subaşı‘dan sosyal medya hesabından garip bir itiraf geldi. Subaşı aşık olduğu haberini takipçileriyle paylaştı.

TV yıldızı Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Mısırlı işadamı sevgilisiyle evliliği nedeniyle uzun süre bir gazete programında çalıştı. Mısırlı işadamı Muhammed Alsaloussi ile evli olan Subaşı, 4 ay evli kaldıktan sonra boşandı. Aşk hayatıyla her zaman gündemde olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde milli futbolcu Barış Alper Yılmaz'la birliktelik yaşadığını söyleyerek haberlere çıkmıştı.

Yaşananların ardından Şeyma Subaşı internet sitesinde şunları yazdı: "Bil bakalım ne oldu?" Tekrar birlikte olduğunu duyurdu.

Subaşı "-Bilin bakalım ne oldu arkadaşlar? Tekrar aşık oldum. Ve düşündüm... Acaba herhangi bir yerde ya da insanlarda mutluluk olacak mı? . Peki ne oldu biliyor musun? Evet. Hala duyulacak çok şey var. Her tarafta harika bir zaman. Anladım. Yazarlık pozisyonuyla yeni bir ilişkiye geçtiğini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde futbolcu Barış Alper Yılmaz'la romantik dedikodulara karışan Şeyma Subaşı'ndan sosyal medyadan tuhaf bir itiraf geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.