Adidas, logosunu değiştirme kararı verdi

Yakın zamanda otomotiv devlerinin logo değiştirdiklerine şahit olmuştuk. Şimdi ise bir spor eşya üreticisi olan Adidas logosunu değiştirme yoluna girmiş gibi görünüyor.

Gelen haberlere göre 1991 yılından bu yana kullanılan logo, 2022 Dünya Kupası’nda karşımıza çıkmayacak. Markanın amacı, Katar’da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası’nda yepyeni bir logo ile izleyicilerin karşısına çıkmak.

Adidas 1991 yılından bu yana kullandığı logosunda sonunda değişime gidiyor. Bundan bir önceki logo ise 1971 yılından beri kullanılmaktaydı ve üç yapraklı yoncayı andırıyordu. 2022 Dünya Kupası’nda göreceğimiz yeni logoda ise Adidas yazısı ortadan kaldırılacak. Logoda sola doğru yatık vaziyette bulunan üç şeridi birbirine daha da yaklaştıracak olan Adidas, böylece çok daha modern bir görünüme kavuşacak. Hali hazırda Real Madrid, Manchester United, Bayern Münih gibi futbol devlerine forma tasarlayan Adidas, ülkemizdeyse Beşiktaş için forma tasarlıyor.

Pek çok kişiyse Adidas logosunu değiştirse de Nike’ın logosunu çok daha şık ve havalı buluyor. Dolayısıyla da Nike ve Puma gibi markaları tercih edenlerin sayısı da bir hayli fazla diyebiliriz. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Adidas’ın yeni logosunu nasıl buldunuz? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

SpaceX, Mayıs’ta Starship’i yörüngeye göndermeyi hedefliyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple’ın gelirleri azaldı: iPhone satışları yüzde 10 düştü!
Spam e-postalar toplam trafiğin yarısına yakın!
Google Fotoğraflar’dan efsane özellik: İstediğiniz yüzleri engelleyebilirsiniz!
Güneş'in bu halini daha önce hiç görmediniz!: İşte Güneş'in büyüleyici görüntüleri!
Para sayma makinesi nasıl çalışır?: İşte detaylar