Adını değiştiren FOX TV o dizi için aniden final kararı verdi!

FOX TV'nin adını NOW olarak değiştiren ve seyirciler tarafınca sevilen dizi, final kararı aldı. Kopuk dizisi artık final yapıyor. Uzun bir süredir ekranda olan ve seyirciler tarafınca büyük ilgi gören dizi, final bölümüyle ekranlara veda edecek.

FOX TV'nin ismini NOW olarak değiştiren ve izleyiciler tarafından sevilen dizi, final kararı aldı. Kopuk dizisi artık final yapacak. Uzun bir süredir ekranlarda olan ve büyük ilgi gören dizi, final bölümüyle seyircilere veda edecek.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizinin final kararı, izleyiciler arasında büyük bir etki yarattı. Diziye olan ilgi ve beklenti yüksekken, final kararı hayranlarını üzdü. Ancak yapımcılar ve oyuncu kadrosu, seyircilere unutulmaz bir final bölümü hazırlamak için çalışmalara başladı.

MedYapım’ın FOX için çektiği "Kopuk" dizisinin geçen cumartesi günü gösterilen bölümü dizinin geleceği açısından önem taşıyordu.

Kopuk dizisi, modern bir Robin Hood hikayesini ekrana taşıyor. İlk iki bölümü beklenenin altında izlenen dizi, 3. Bölümünün reyting performansıyla final yapacak mı yapmayacak mı belirsizliğini koruyordu. Dizinin reytinglerinin biraz artması sebebiyle 4. Bölüm sonuçlarına da bakılacak, eğer yine yükselmezse 5. Bölümde final yapılacak.

Eğer "Kopuk" final yaparsa, yerine yine MedYapım’ın "Korkma Ben Yanındayım" dizisinin yayınlanması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kiracıları Koruyan Kira Sınırı Sona Eriyor: Yüzde 25 Artış Uygulaması Kaldırılıyor!
Toshiba Mali Zorluklarla Mücadele Ederken 4 Bin İşçiyi İşten Çıkaracak
Sandık Kokusu'nda Büyük Ayrılık!
Bursa'da ihtiyaç sahibi emeklilere 2 bin TL destek sağlanacak
İmamoğlu, İtalya'ya 45 gazeteciyle birlikte seyahat etti