Adını Feriha Koydum’un Cansu’su Sedef Şahin Değişimi Viral Olmuştu! O artık öğretim görevlisi!

Adını Feriha Koydum dizisinde yaşam verdiği Cansu karakteriyle öne çıkan Sedef Şahin; dizinin peşinden imaj değişimiyle çok konuşuldu. Estetiklerle adeta bambaşka bir oldu. Sedef Şahin şimdi de yeni mesleğiyle gündemde. Sedef Şahin'in yeni mesleği çok konuşuldu!

 

Başrollerini Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un birlikte paylaştığı efsane dizi Adını Feriha Koydum'da Cansu karakterini canlandıran ünlü oyuncu Sedef Şahin'in dönüşümü uzun süre konuşuldu.

SEDEF ŞAHİN'İN YENİ GÖRÜNÜMÜNÜ GÖRÜN!

Bir dizi estetik ameliyat geçiren Şahin, verdiği kilolarla bambaşka bir insana dönüştü. Son haliyle oldukça popüler olan ünlü isim bu kez yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı. Son olarak 'Diriliş Ertuğrul' ile  adından söz ettiren Sedef Şahin uzun süredir ekranlarda yer almıyor.

Sedef Şahin yeni görevini sosyal medya paylaşımıyla duyurdu. Şahin: 'Bugün hayatımda yepyeni bir sayfa açıldı ve öğretim görevlisi oldum' Heyecanını notuyla takipçileriyle paylaştı. Şahin, özel bir üniversitede tiyatro öğretmeni olarak çalışmaya başladı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımının ardından tebrikler geldi.

Sedef Şahin, 14 Mayıs 1992'de İstanbul'da doğdu. Pera'da özel bir lisede tiyatro sanatları okudu. Çeşitli reklam, katalog ve televizyon dizilerinde rol aldı.

'Belalı Baldız' dizisindeki Yeşim rolüyle tanındı. Boss Kim ve Avrupa Yakası dizilerinde rol aldı. Star TV'de yayınlanan ve bir numarada olan 'Sevgi Dünürüm' dizisinde 'Mina' isimli karakteri canlandırdı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Ümit Erdim ile Seda Erdim ayrıldı! Resmen boşandılar!
Zuhal Topal'ın kızını paylaştı ortalık yıkıldı!
Çağla Şıkel'in Ayakları Gündem Olmuştu!
Ultra Soğuk Kırmızı Cücenin Etrafında Dönen Speculoos-3b: Sıra Dışı Bir Dünya Keşfedildi
Sağlıklı Uyku İçin Sol Tarafa Yatmanın Önemi