Adları aşk dedikodusuna karışmıştı! Yüsra Geyik ile Ozan Güven beraberlik yaşadı mı? İtiraf seneler sonra geld

Arka Sokaklar dizisinde uzun seneler yaşam verdiği 'Zeliş' karakteri ile hafızalara kazınan Yüsra Geyik, şimdilerde Taş Kağıt Makas dizisisi için birlikte kamera karşısına geçtiği Ozan Güven hakkında itiraflarda bulunmuş oldu. Snob Magazin'in haberine göre, genç oyuncu seneler önce...

Yüsra Geyik, Türk dizi dünyasının en uzun soluklu yapımlarından bir tanesi olan ve hala yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkan Arka Sokaklar dizisinde 'Zeliş' karakterine yaşam vermişti.

15 yıl süresince aynı yapımda rol alan Yüsra Geyik 2021 senesinde Arka Sokaklar'a veda etmişti. Bu dizinin peşinden Camdaki Kız ve Bozkır gibi yapımlarda rol alan Geyik, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde yer aldığı Aile dizisinde rol almıştı.

Şimdilerde Taş Kağıt Makas dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Yüsra Geyik beraber kamera karşısına geçtiği Ozan Güven hakkında itiraflarda bulundu. eyik, adının aşk dedikodularına karıştığı kendisi gibi oyuncu olan Ozan Güven ile alakalı iddialara açıklık getirdi.

Ozan Güven ile aşk yaşamadığını söyleyen Yüsra Geyik, "Öyle bir haber çıkmıştı. Bizim Ozan Bey ile hiçbir birlikteliğimiz olmadı. O yüzden bu kadar rahat konuşabilirim" dedi.

Aşk iddialarının ortaya atılmasına neden olan vakası da anlatan Yüsra Geyik, "Çok güzel bir arkadaşlığımız olmuştu. Hatta kendisi ayakkabıcı olduğu için bana ortopedik sahne ayakkabısı yaptırmaya götürürken haberimiz çıkmıştı. İlk tanıştığımız gündü ve sonra da düzelmedi o haberler. Aşk olmadığını da söylemiştik ama öyle kaldı" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Serenay Sarıkaya, Reklam Aşkı İddialarına Tepki Gösterdi: 'Gerçek Hayatta Böyle Şeyler Yok!'
Ajda Pekkan'ın İlk Stadyum Konserinde Sahne Arkadaşları Belli Oldu!
Evinin banyosunda ölü bulmuştu: Yeşim Erçetin gerçeği açıkladı
Mustafa Sandal tekrardan ticarete atıldı: Yeni işi çok konuşulacak
Boşanmanın ardından ilk kez konuştu: Burcu Kıratlı’dan Sinan Akçıl açıklaması