Adnan Oktar da Fethullah Gülenci çıktı..

Bir dönemler AKP'liler ve AKP yandaşları tarafından isminin sonunda 'Hocaefendi' ifadesi kullanılmadan adı ile anıldığında tepki gösterilen Fethullah Gülen, artık kendti adı ile anılan bir terör örgütünün lideri olarak hakkında...

Bir dönemler AKP'liler ve AKP yandaşları tarafından isminin sonunda 'Hocaefendi' ifadesi kullanılmadan adı ile anıldığında tepki gösterilen Fethullah Gülen, artık kendti adı ile anılan bir terör örgütünün lideri olarak hakkında gıyabi tutuklama kararı ile yargılanmaya hazırlanıyor.

Öte yandan bugün Fethullah Gülen'e 'dinle de islamla da alakası yok' şeklindeki suçlamaların hedefi olan Fethullah Gülen'in, Adnan Oktar tarafından yaklaşık bir yıl önce 'kahtani' (mehdinin yardımcısı) ilan edildiği ortaya çıktı.

Sık sık programlarında AKP ile Gülen Cemaati'nin arasındaki kavgada arabulucu olabileceği çağrısı yapan Adnan Oktar'ın 2015'in Eylül ayında A9 TV kanalındaki sohbetinde Fethullah Gülen hakkındaki sözleri bu günlerde başını çok ağrıtacak gibi görünüyor. 

İşte Oktar'ın Fethullah Gülen hakkındaki o sözleri:

"Fethullah Hoca beni çok sever. Cemaatimizin faaliyetlerini İslam alemindeki en mükemmel faaliyet olarak görüyor. Bu sırrımı da söylettiniz bana. Kendi arkadaşımı gönderdim Fethullah Hoca'nın yanına, gerekirse ismini de açıklayabilirim. İttihati İslam'ın hedef olduğunu söylemiş Fethullah Hoca maşaallah. Akılcı bir hareketle, akılcı tavırlarla güzel bir faaliyetin devam ettiğini söylemiş. Hocamızı biz de çok severiz, ben de severim Fethullah Hoca'yı, o da beni çok sever."

"KAHTANİ OLABİLİR"

"Fethullah Hoca mehdi aşığıdır. Fethullah Hoca ahir zamanda gelecek, İslam'a hizmet edecek mühim şahıslardan birisidir. İlla söyleyeyim mi; kahtani olabilir Fethullah Hoca. Hadislerde belirtilen kahtani olabilir. Bir şey bilmesem söylemem. 'Mehdi'nin yardımcısıdır kahtani, hadislerde çok kapsamlı anlatılmıştır. Seyiddir Fethullah Hoca, Peygamberimizin soyundandır. Muhammed Fethullah Gülen'dir ismi. Çok mübarek, muhterem bir insandır. Mehdi'ye geniş çaplı olarak talebe hazırlayan bir insan, hazırladı zaten."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Balıkesir Üniversitesi'nde Gençlere İş Kapıları Aralandı
Tekirdağ'da aile faciası: Emniyet personeli, eşini ve çocuğunu öldürdü
İYİ Parti'den CHP'ye Geçiş: Bahadır Erdem Kararı
Kesici aletle yaralandı iddiası: Cezaevinde sinir krizi geçiren Dilan Polat tahliye mi oluyor
Hakim ve Savcı Yardımcılığı Yönetmeliği, Resmi Gazete'de