Adnan Oktar'dan imaj çalışması

Cezaevinde sakallarını ve saçlarını uzatarak imaj değişikliği yapan Oktar’ın yeni halini; müritleri, kedicikleri ve cemaatin sosyal medyadaki trol hesapları paylaştı.

Adnan Oktar'ın, “Suç işlemek amacıyla suç örgütü kurma", "Askeri casusluk", "FETÖ üyesi olmamakla birlikte FETÖ’ye yardım", "Birden fazla çocuğun nitelikli cinsel istismarı", "Birden fazla kişiye karşı nitelikli cinsel istismar", "Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma", "Eziyet" ve "Kişisel verilerin kaydedilmesi" gibi birçok suçtan toplam 1075 yıl 3 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verilmişti. Edirne Cezaevi'nde bulunan Oktar, imaj değişikliğine gitti.

Saçını ve sakalını uzattı

Odatv'de yer alan habere göre; cezaevinde sakallarını ve saçlarını uzatarak imaj değişikliği yapan Oktar’ın yeni halini; müritleri, kedicikleri ve cemaatin sosyal medyadaki trol hesapları paylaştı.

Aslıhan Hantal, Ebru Yılmaz Atilla ve Ayşe Koç gibi Oktar'ın kediciklerinden olan isimler, söz konusu fotoğrafı değişik notlarla paylaştı. Söz konusu isimler, Oktar davası kapsamında adli kontrol şartıyla tahliye edilmişlerdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Balıkesir Üniversitesi'nde Gençlere İş Kapıları Aralandı
Tekirdağ'da aile faciası: Emniyet personeli, eşini ve çocuğunu öldürdü
İYİ Parti'den CHP'ye Geçiş: Bahadır Erdem Kararı
Kesici aletle yaralandı iddiası: Cezaevinde sinir krizi geçiren Dilan Polat tahliye mi oluyor
Hakim ve Savcı Yardımcılığı Yönetmeliği, Resmi Gazete'de