Adrian Mutu: Cristiano Ronaldo’nun Kariyer Planı Oğlu ile Aynı Takımda Oynamak

Eski futbolcu Adrian Mutu, Cristiano Ronaldo’nun birkaç yıl daha futbol oynamayı planladığını ve hedefinin oğlu Cristiano Jr. ile aynı takımda oynamak olduğunu açıkladı. Ronaldo'nun bu motivasyonla Al-Nassr'da kariyerine devam ettiği belirtildi.

Eski futbolcu Adrian Mutu, Cristiano Ronaldo’nun futbol kariyerine birkaç yıl daha devam etmesinin arkasındaki gerçek nedeni açıkladı. Mutu, Ronaldo’nun asıl amacının oğlu Cristiano Jr. ile aynı takımda oynamak olduğunu ve bu hedefe ulaşmanın Al-Nassr'da mümkün olduğunu belirtti.

Eski futbolcu Adrian Mutu, Cristiano Ronaldo’nun futbol kariyerine birkaç yıl daha devam edeceğini ve bu süre zarfında oğlu Cristiano Jr. ile aynı takımda oynamak istediğini açıkladı. Mutu, Rumen basınına verdiği röportajda, Ronaldo’nun asıl motivasyonunun oğlu ile resmi bir maç yapma arzusu olduğunu belirtti.

Mutu, geçtiğimiz mayıs ayında Ronaldo ile Suudi Arabistan'da görüştüğünü ve Ronaldo’nun futbol kariyerini sonlandırmadan önce bu hedefini gerçekleştirmek istediğini söyledi. Mutu, "Oğluyla aynı takımda oynama arzusu Ronaldo'nun futbolu bırakmamasının nedeni. Bu, Al-Nassr'da mümkün olabilir, ama başka bir takımda bu kadar kolay olmazdı. Örneğin, Real Madrid'de böyle bir durum daha zor olurdu." dedi.

Cristiano Ronaldo Jr., 17 Haziran 2010 doğumlu ve şu anda Al-Nassr’ın genç takımlarında mücadele ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.