AFAD 1300 Kişilik Personel Alımı İçin Kadrolar Açıklandı: İşte Başvuru Şartları

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), ülke genelinde farklı şehirlerde 1300 kişilik yeni personel alımı yapacağını duyurdu. AFAD'ın yayınladığı duyuruyla birlikte başvuru detayları ve kadro bilgileri de netlik kazandı.

AFAD, Adıyaman, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta Toplamda 1300 Kişilik Geçici Personel Alımı Yapacak

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Adıyaman, Gaziantep ve Kahramanmaraş illerinde toplam 1300 kişilik geçici personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlarla ilgili detaylar belirlendi ve başvuru süreci başladı.

Adıyaman AFAD Personel Alımı: Adıyaman Merkez İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü bünyesinde yapılacak olan alımlar kapsamında 700 TYP (Toplum Yararına Program) personeli alınacak. Başvuruların kısa sürede tamamlanması gerektiği vurgulandı.

Gaziantep AFAD Personel Alımı: Gaziantep'te, Şahinbey İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı olarak 300 TYP personel alımı gerçekleştirilecek. Bu alım, afet müdahale ekiplerinin eksikliklerini gidermeyi hedefliyor.

Kahramanmaraş AFAD Personel Alımı: Kahramanmaraş'ta ise Dulkadiroğlu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde görev yapacak acil durum yönetim çalışanları için 300 TYP personel alımı yapılacak.

Başvuru Şartları: Başvuruda bulunacak adaylardan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, 18 yaşını doldurmuş olmaları ve belirtilen sosyal güvenlik şartlarını sağlamaları isteniyor.

Başvuru Süreci: Başvurular yalnızca İŞKUR aracılığıyla online olarak yapılabilecek. Adayların ilgili iş ilanlarına en geç 4 gün içinde başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Başvuru sürecinde gerekli belgeler ve detaylı bilgiler İŞKUR'un resmi internet sitesinde yer alıyor.

AFAD'ın Adıyaman, Gaziantep ve Kahramanmaraş illerinde yapacağı bu personel alımları, iş arayanlar için önemli bir istihdam fırsatı sunarken, başvuru sürecinin hızlıca tamamlanması gerektiği vurgulanıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.