Ağaç budamaya gitti, cansız bedeni bulundu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bahçesine ağaç budamaya giden kişi, eve gecikince bahçeye giden yakınları tarafından ölü olarak bulundu. Şahsın, ağaç budamak için kurduğu merdivenden düştüğü, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiş olabileceği ihtimali değerlendiriliyor.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, bahçesine ağaç budamak için giden bir kişi, evine dönmemesi üzerine endişelenen yakınları tarafından ölü olarak bulundu. Olay yerinde yapılan incelemelerde, kişinin ağaç budama işlemi sırasında düşerek veya kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Olay, Hamidiye Mahallesi'nde bir evin bahçesinde meydana geldi. Gündüz saatlerinde bahçede çalışmak için evinden ayrılan 65 yaşındaki Lütfi K., iftar saatinin gelmesine rağmen geri dönmedi. Endişelenen ailesi, bahçeye gittiğinde Lütfi K.'yi hareketsiz bir şekilde yerde buldu. Sağlık ve polis ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine intikal etmesiyle birlikte, yapılan muayenede Lütfi K.'nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Cansız beden, Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler, Lütfi K.'nın ağaç budama sırasında kullandığı merdivenden düşmüş olabileceği veya kalp krizi geçirmiş olabileceği ihtimalini değerlendiriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Özel halk otobüsü yayalara çarptı: Anne öldü, oğlu yaralandı
Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti