Ağrı'da öğrencilere kışlık yardım yapıldı

Ağrı'da müftülük ve TDV işbirliğiyle Doğutepe Köyü ilkokulu öğrencilerine kışlık giysi yardımı yapıldı. İlkokul öğrencilerine kışlık eldiven, atkı ve bere dağıtıldı.

"Ağrı Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı, Doğutepe Köyü İlkokulu Öğrencilerine Kışlık Yardım Dağıttı"

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ve İl Müftüsü Necati Şafak, Doğutepe köyündeki ilkokulu ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Kökrek ve Şafak, öğrencilere kışlık eldiven, atkı ve bere dağıtarak moral desteği sağladılar.

Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüleri, öğrencilere pasta ikram ederek çeşitli etkinlikler düzenledi. Öğrenciler, yapılan yardım ve etkinliklerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek, yaptığı açıklamada, "Müftülük ve Diyanet Vakfı iş birliğiyle kış mevsiminde öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bu çalışmayı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin mutluluğu bizim için önemli. Hem eğitim hem de sosyal desteklerimiz devam edecek" dedi.

İl Müftüsü Şafak da, "Öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir. Onlara destek olmak, yardımcı olmak bizim görevimizdir. Bu kapsamda öğrencilerimize kışlık eldiven, atkı ve bere dağıttık. Ayrıca onlarla bir araya gelip sohbet ettik ve pasta ikram ettik. Öğrencilerimizin mutluluğu bizim için yeterlidir" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye'yi Bir Hafta Boyunca Etkisi Altına Alacak Çöl Tozu Uyarısı
Dikkat! E-Devlet'te Birikmiş Paranız Olabilir! Hemen Kontrol Edin!
Ünlü Türkücü Meğer Fabrikatörmüş: Mardin'de Üretip Kilosunu 14.000 Euro'ya Satıyor!
Ünlü oyuncu kendisinden 33 yaş küçük eşiyle podyumda!
Emeklilik Hayalleri Gerçek Oluyor! SGK'dan Milyonlara Ücretsiz Prim Desteği!