Agrotech, Elektrikli Araç Pazarında Güçlü Bir Adım Atıyor: Joyce Teknolojiyi Satın Aldı

Agrotech, Joyce Elektrikli Araç Teknolojileri'nin %75 hissesini satın aldı. Bu satın alma ile elektrikli araç pazarında güçlü bir oyuncu olmayı hedefliyor. Yerli üretim, milli batarya ve yapay zeka sürücü yazılımı gibi alanlarda önemli adımlar atacak.

Agrotech, Joyce Elektrikli Araç Teknolojileri'nin %75 hissesini satın alarak elektrikli araç pazarındaki etkisini büyük ölçüde artırdı ve yerli üretimde önemli bir konuma geldi.

Agrotech, Joyce Elektrikli Araç Teknolojileri A.Ş.'nin %75 hisselerini satın aldığını duyurdu. Bu satın alma, şirketin elektrikli araç pazarındaki önemini artırarak, yerli üretim, milli batarya, ve yapay zeka sürücü yazılımı gibi alanlarda güçlü bir konuma gelmesini sağlayacak. Agrotech, Joyce Teknoloji'nin yerli BLDC Motor üretimi, elektrikli araçlar, tarım için özelleştirilmiş robotik çözümler ve diğer sektörlere yönelik ürünlerinin geliştirilmesini hızlandıracak. Ayrıca, Joyce'nin ürünlerinin ihracatı da genişletilecek ve Ar-Ge çalışmalarıyla daha da güçlendirilecektir. Bu stratejik birleşme, Agrotech'in teknolojik altyapısını ve ürün yelpazesini önemli ölçüde genişletirken, 2024 yılı içinde tarımda teknoloji verimliliğini artırmak amacıyla 100 adet ZIKA (İnsansız Zirai Araç) ve robotik akıllı tarım teknolojileri üreterek sahada kullanmayı da hedefliyor. Yenilikler ve gelişmeler, 2 Nisan 2024 tarihinde geniş katılımlı bir basın toplantısında duyurulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Kamuda tasarruf tedbirleri genelgesi Resmi Gazete'de
Tarım arazisi uyarısı: Hobi bahçesi olarak almayın!
Uzmanı uyardı: Gram altın alıp satacaklar dikkat!
Sermaye Piyasası Kurulu iki şirketin halka arzını kabul etti
New York Borsası günü düşüş ile kapattı