Ağzında insan kalıntıları bulunan timsah öldürüldü

ABD'nin güneyindeki Florida eyaletinde ağzında insan kalıntıları bulunduğu ihbar edilen 4 metrelik bir timsah polis tarafınca öldürüldü.

Bir görgü tanığının bir timsahın ağzında bir insanın alt bedenini taşıdığını gördüğünü söylemesinin peşinden polis harekete geçti.

Pinellas County şerifinin ofisinden yapılan açıklamada timsahın öldürülmüş olduğu ve 41 yaşındaki Sabrina Peckham'ın cesedinin kalan parçalarının su kanalında bulunduğu açıklandı.

Kadının nasıl öldüğü yapılacak soruşturmayla aydınlatılacak.

Görgü tanığı Jamarcus Bullard kanal kenarında yürürken timsahı gördüğünü ve ağzında cansız bir mankene benzeyen bir parça taşıdığını fark edince vakası itfaiyeye bildirdiğini söyledi; "Onu sıkıca tutuyordu ve kanalın dibine doğru yüzmeye başladı. Gördüklerimin gerçek olduğuna inanamadım".

Hayatını kaybeden kadının evsiz olduğu ve yakınlardaki bir ormanlık alanda, evsizlerin kurduğu bir kampta yaşadığı biliniyor.

Yetkililer timsahın "insani yöntemlerle" öldürüldüğünü ve dalgıç polislerin kadının cesedinin parçalarını su kanalından çıkardığını açıkladı.

Kadının ölüm sebebi yapılacak tıbbi incelemeyle anlaşılacak.

Bölgede yaşayanlar daha önce küçük boyutlarda timsahlar gördüklerini fakat bu olaydaki kadar büyüğüne daha önce tanık olmadıklarını ifade etti.

Dünya Haberleri

İsrail'in Eurovision'a katılımına yönelik protestolar artıyor!
Zelenskiy ve Metsola görüşmesi: Ukrayna'nın savunma ve barış çabaları ele alındı
Hollanda'da Filistin Destekçisi Göstericilere Polis Müdahalesi: Üniversitelerde Gerilim Yükseliyor
İsrail'in Golan'dan Şam'a Saldırısı: Suriye Savunma Sistemleri Füzelerin Bir Kısmını İmha Etti
Beethoven'ın Ölümü: Yeni Araştırma Kurşun Zehirlenmesi Teorisini Çürütüyor