Ahmet Atakan'ın annesi Emsal Atakan: Görüntüler ve DNA kanıtlarına rağmen yargılama yapılmadı!

Hatay'ın Antakya ilçesi Armutlu Mahallesi'nde Gezi Direnişi sırasında polisin attığı gaz fişeğiyle yaşamını yitiren Ahmet Atakan'ın ölümünün 11. yılında mezarı başında anıldı. Aile, adalet talebini yineledi ve sorumluların yargılanmasını istedi.

Antakya'nın Armutlu Mahallesi'nde, Gezi Direnişi sırasında polis tarafından atılan gaz fişeğiyle 2013 yılında hayatını kaybeden Ahmet Atakan, ölümünün 11. yılında mezarı başında anıldı. Ailesi, düzenledikleri küçük bir törenle adalet taleplerini bir kez daha dile getirerek, sorumluların hala yargılanmadığını vurguladı.

Antakya ilçesinin Armutlu Mahallesi'nde Gezi Direnişi sırasında polis tarafından atılan gaz fişeği sonucu hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın ölümünün 11. yılında mezarı başında anma töreni düzenlendi. Ailesi, küçük bir törenle Ahmet'i anarken adalet taleplerini bir kez daha dile getirdi.

Anma töreninde konuşan Ahmet Atakan'ın annesi Emsal Atakan, adalet arayışlarının hala devam ettiğini ve oğlunun ölümüyle ilgili sorumluların hala yargılanmadığını vurguladı.

Emsal Atakan, "Yıllar geçti ancak oğlumun katilleri hala serbestçe dolaşıyor. Ahmet'in ölümüne dair görüntüler ve DNA tespitleri var, ancak hiçbir yargılama yapılmadı. Bir genç katledildi, soruşturma bile açılmıyor. Neden korkuyorsunuz, kimi koruyorsunuz?" diyerek yetkililere seslendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.