Ahmet Çakar Acun Ilıcalı'nın elinden aldı!

Beyaz Futbol'a geri dönen Ahmet Çakar Acun Ilıcalı ile anlaşan Sinan Engin'e çağrı yaptı ve onu geri istedi! Acun Ilıcalı'nın elinden aldı! Beyaz Futbol ile ekranlara kazınan ikiliden ayrılık bitiyor mu?

13 yıldır yorum yaptığı Beyaz'ın futbol programından ayrıldığını açıklayan Ahmet Çakar, hızlı bir karar aldı.

Ayrılma kararını geri alan Çakar, yeni sezonda Beyaz Futbol'da da forma giyeceğini duyurdu.

Ahmet Çakar, Ertem Şener Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz'ın da devam etme kararı aldığını duyurarak, sosyal ağlardaki mesajıyla Sina Engin'i davet etti.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8.5'te Fırat Aydınus'la program yapmak üzere anlaştığı bilinen Sinan Engin'e geri dönmesini söyleyen Ahmet Çakar, mesajında ​​şu ifadeleri kullandı: n \ n "Ben ve sevgili oğlum Ertem, Beyaz Futbol'da devam ediyoruz, Apo'yla ROK'ta devam ediyoruz. Eskisinden daha güçlü bir şekilde geri döneceğiz. Sıra Sinan'a geldi. Kardeşimin yanında. Onsuz olmaz. Haydi Sinan'a. Milyonlarca kişi seni bekliyor. Lüksü bırakamazsınız. O size bağlı. Bu sizin elinizde değil. Sokakta ve restoranda herkes seni soruyor. Bize SEN izin verme. Gerçek bir imparator. Hayranlarınızı, sizi sevenleri kırmayın. Telemaalja'nın bir numaralı programı siz olmadan eksik kalırdı. "Sen olmasaydın mümkün olmazdı, BİZ DEĞİLİZ"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.