Ahmet Çakar: Antalyaspor, Jehezkel'i Kadro Dışı Bırakmalı

Antalyaspor Kulübü, İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel'i kadro dışı bıraktı. Jehezkel'in Trabzonspor maçında attığı golden sonra sergilediği tutumun ardından alınan bu karar, kulüp içinde önemli bir gelişme olarak kayıtlara geçti.

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Trabzonspor maçında İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel'in attığı golden sonra sergilediği hareket nedeniyle Antalyaspor'un hükmen mağlup edilmesi gerektiğini belirtti. Jehezkel'in olaylı gol sonrası yaşananlar, futbol camiasında ve kamuoyunda geniş yankı bulurken, Çakar'ın disiplin talimatının 52. Maddesi'ne atıfta bulunarak yaptığı açıklama büyük dikkat çekti.

Trabzonspor maçında attığı golden sonra Jehezkel'in sergilediği hareketin ardından kadro dışı bırakılmasının yanı sıra Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor. 

ÇAKAR'DAN ANTALYASPOR'A SERT UYARI

Çakar, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Antalyaspor'un İsrailli oyuncusunun yaptığı propagandaya atıfta bulunarak disiplin talimatının 52. Maddesi uyarınca Antalyaspor'un hükmen mağlup edilmesi gerektiğini savundu. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.