Ahmet Çakar depremi yaşandı! Görenlerin boğazı düğümlendi! Veda Sinan Engin'den!

Yayında kaldığı 13 yıl süresince olay olan Beyaz Futbol sona eriyor. Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz futbol artık yayında olmayacak! Ahmet Çakar ve Sinan engin'in de kadroda olduğu programda büyük kriz! Ayrılık haberi çok ama çok üzdü!

2011 yılından bu yana aralıksız koşu yapan ve futbolseverlerin severek izlediği Beyaz Futbol, ​​taraftarlarını perişan etti.

BEYAZ FUTBOLUN SONU!

Ahmet Çakar ve Sinan Engin sezon sonunda ayrılacaklarını söylese de kimsenin mümkün olmadığını düşündüğü efsane programda sona gelindi.

Youtube kanalı Sansürsüz Futbol ile anlaşan yorumcu Ahmet Çakar acı haberi duyurdu.

"TUĞLAYI ÇEKERSEN DUVAR YIKILIR"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda veda eden Çakar, şunları söyledi: "Beyazı TV'de 13 yıl geçirdik. Canım kardeşlerimden biri. , Sinan Engin gitti. Ertem'in sözleşmesi de sona erdi. Muhtemelen o da gidecek. Her zaman söyledim, eğer tuğlayı çekersen duvar çöker. "Yıkıldığını düşünüyorum" dedi.

Sinan Engin ayrılırken şunları söyledi: "Gelecek sezon Beyaz Futbol'da olmayacağım. "Yorgunum çünkü... Bunu kanal yönetimiyle görüştüm, umarım kararıma saygı gösterilir" dedi.

ACUN ILICALI'NIN SESİ!

Sinan Engin yorulduğunu söylese de bu sözlerin ardından oğlu Oğulcan Engin'in yakın arkadaşı Acun Ilıcalı ile anlaşma yaptığı söylendi. ve TV8.5'te bir program yapacağını söyledi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.