Ahmet Çakar'dan Derbi İddiası: Mourinho, Galatasaray’a Kırmızı Kart Tezgahı mı Hazırlıyor?

Çakar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun haftalardır Galatasaray ve Okan Buruk üzerinden bir tezgah hazırladığını iddia etti ve derbide Galatasaray'ın en az bir kırmızı kart göreceğini ileri sürdü.

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde yaptığı açıklamalarla spor gündeminde bomba etkisi yarattı. Çakar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun, Galatasaray ve Okan Buruk üzerinden bir "tezgah" hazırladığını öne sürdü.

Ahmet Çakar, Mourinho'nun haftalardır yaptığı açıklamalar ve kartlara yönelik algılarla Galatasaray'ı hedef aldığını savundu. "Muhtemelen Galatasaray derbide en az bir kırmızı kart görecek. Oyuncuları büyük bir tehlike bekliyor" diyen Çakar, derbinin kaderini belirleyecek gelişmelerin yaşanabileceğine dikkat çekti.

Çakar’ın dikkat çeken bir diğer açıklaması ise Galatasaray’ın yeni transferi Victor Osimhen’in kullandığı maskeyle ilgili oldu. Çakar, Osimhen’in maskesinin sağlık açısından tehlike arz ettiğini dile getirerek, "Normal bir maske takabilir fakat o metal civatalar sorunu büyütüyor. Bu, rakibe kafa topu sırasında ciddi bir zarar verebilir. Maskeyi metal civatalar olmadan da kullanabilir" ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar’ın iddiaları, özellikle derbi öncesi iki takım arasındaki gerilimi daha da artırmış görünüyor. Mourinho ve Galatasaray arasında yaşanan bu gerginliğin derbide nasıl sonuçlanacağı ise büyük merak konusu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.