Ahmet Cin kimdir? AKParti Pendik Belediye Başkan adayı Ahmet Cin'in biyografisi

Ahmet Cin, 1966 Sakarya doğumlu ve AKParti Pendik Belediye Başkan Adayıdır. İstanbul İl SKM Başkanlığı ve Pendik Belediye Başkanlığı gibi önemli görevleri üstlenen Ahmet Cin hakkında daha fazlası haberimizin devamında

Ahmet Cin, 1966 yılında Sakarya'da doğdu. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Cin, iş hayatına mali müşavir olarak adım attı. 2012 yılında AKParti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçilen Cin, bu süreçte aktif olarak siyasette yer aldı.

Siyasi kariyerinde önemli görevlere sahip olan Ahmet Cin, 1.⁠ Bölge Teşkilatlardan Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Halkla İlişkiler, Yerel Yönetimler, Siyasi Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı gibi pozisyonlarda bulundu. Ayrıca, 7 Haziran, 1 Kasım, 16 Nisan ve 24 Haziran seçimlerinde İstanbul İl SKM Başkanlığı görevini üstlendi.

AHMET CİN BİYOGRAFİSİ

Pendikspor Kulübü Başkanlığı ile Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği Kurucu Başkanlık ve Yönetim Kurulu Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan Cin, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerde Pendik Belediye Başkanlığı'na seçildi.

Ahmet Cin, evli ve üç kız çocuğu babasıdır. Kendisi aynı zamanda bir aile insanı olarak bilinir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Biyografi Haberleri

Zeynel Abidin Okul kimdir?
Dr. Osman Cevdet Akçay Kimdir? Cevdet Akçay Kimdir?
ABD'nin Eski Başkanı Jimmy Carter kimdir?
Talih Özcan Kimdir? Talih Özcan Nereli?
Kıvanç Talu kimdir? Vay Böyle Tipler’den Kıvanç Talu neden gündem oldu?