Ahmet Davutoğlu’nu eleştiren Fatih Portakal’a Selçuk Özdağ’dan yanıt

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na eleştirilerde bulunan Fatih Portakal'a Davutoğlu'na yakın isimlerden olan Selçuk Özdağ'dan cevap geldi.Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren bir...

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na eleştirilerde bulunan Fatih Portakal'a Davutoğlu'na yakın isimlerden olan Selçuk Özdağ'dan cevap geldi.

Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren bir açıklamada bulundu. Medya Notu'nun aktardığına göre Davutoğlu'na Suriye konusunda eleştirilerde bulunan Portakal, "Sayın Davutoğlu bu çukura bizi siz soktunuz. Sizin politikalarınız soktu. Stratejik derinlik dediniz, komşularla sıfır sorun dediniz ve geldiğimiz nokta bu" ifadelerini kullandı.

DAVUTOĞLU'NA YAKIN İSİMDEN FATİH PORTAKAL'A CEVAP

Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın Davutoğlu'na yönelik sözlerine Selçuk Özdağ'dan cevap geldi. Parti kurma çalışmalarında bulunan Davutoğlu'nun yanında yer alan isimlerden olan Özdağ, Fatih Portakal'ın Ahmet Davutoğlu'na yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Tarafsız Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Özdağ, “Suriye politikalarının müsebbibi Fatih Portakal’ın dediği gibi Sayın Davutoğlu değildir. Suriye politikalarının müsebbibi o günkü Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’dir ve o günkü Milli Güvenlik Kurulu üyeleridir. Sorumluluk ortaktır. O günkü Bakanlar Kurulu, o günkü hükümet, o günkü Milli Güvenlik Kurulu üyeleridir." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek
El sıkışıp eleştireceğiz
Yapılan açıklamalara bakarsanız yeni bir anayasa gözükmüyor