Ahmet Hakan, Atatürkçü olmaya karar verdi: Sen ne büyükmüşsün hey Atatürk

TSK içindeki Fethullahçı çetenin darbe girişiminin ardından Mustafa Kemal Atatürk ve laikliğin kıymetini anlayanlar kervanına Ahmet Hakan da katıldı!Daha önce Atatürk'le ilgili tepki çeken yazılara imza atan Hürriyet yazarı...

TSK içindeki Fethullahçı çetenin darbe girişiminin ardından Mustafa Kemal Atatürk ve laikliğin kıymetini anlayanlar kervanına Ahmet Hakan da katıldı!

Daha önce Atatürk'le ilgili tepki çeken yazılara imza atan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde "Sen ne büyükmüşsün hey Atatürk" dedi.

Ahmet Hakan, yazısında "Senin ülkeye getirdiğin laiklik ilkesine epey laf saydırmışlığım vardır. Bugün geldiğimiz şu noktada... “İyi ki laiklik ilkesini hayata geçirmişsin'' diyorum, başka da bir şey demiyorum.

Senin şeyhlik, efendilik, müritlik gibi kavramlarla başının hiç de hoş olmamasını hep anlayışsızlıkla karşılamıştım. Bugün geldiğimiz şu noktada... “Seni çok iyi anlıyorum'' diyorum, başka da bir şey demiyorum." diyor.

"ANITKABİR'İ ZİYARET EDECEĞİM"

"Ben de Anıtkabir’ini ziyaret edeceğim. Ben de posterini duvarıma asacağım" diyen Ahmet Hakan, "Geçen senelerden birinde sırf artistlik olsun diye 10 Kasım’da saat 9’u 5 geç ayağa kalkmamış ve bunu bir marifetmiş gibi bu köşeden cümle âleme ilan etmiştim. Bu 10 Kasım’da saat 9’u 5 geçe ayağa ilk kalkan olmak için fırlayacağım" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Ahmet Hakan köşesinde Atatürk posteri de kullandı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı