Ahmet Hakan günah çıkardı: Ne olur affet bizi hocam

Dün, Ergenekon kumpasında mağdur edilen, hemen sonrasında da hayatını kaybeden bilimin ve eğitimin simge ismi Prof. Dr. Türkan Saylan'ın hayatını kaybedişinin sekizinci yıl dönümüyd. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü...

Dün, Ergenekon kumpasında mağdur edilen, hemen sonrasında da hayatını kaybeden bilimin ve eğitimin simge ismi Prof. Dr. Türkan Saylan'ın hayatını kaybedişinin sekizinci yıl dönümüyd. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde "Affet bizi Türkan Hoca" başlıklı bir yazıya yer verdi, bu vesileyle günah çıkardı.

O dönemde Saylan'ı suçlu ilan eden ve tutuklanmasına göz yumanlardan olan Hakan, Türkan Saylan'a ilişkin sözleri nedeniyle özür diledi. Yazısının bu bölümünde, Saylan'a yapılan organize saldırıda yalnız olmadığını bildiği için "biz" diyen Hakan, köşesinde şu ifadeleri kullandı:

"Bu Fetullah, tıbbi açıdan problemli bir şahıs. Bu şahıs, memleketin en zeki çocuklarını kandırıyor. 1999 yılında Türkan Hoca’nın bu sözlerini dinlerken... Ben de İslami camiada yer alan herkes gibi... Amma da abartıyor. Amma da düşmanca davranıyor. Amma da önyargılı yaklaşıyor. Falan demiştim. Biliyorum... Çok ama çok geç... Fakat ben yine de söyleyeyim: Hakkını yedik Türkan Hocam. Ne olur affet bizi. Affet ve hakkını helal et."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ankara'ya meteorolojiden kırmızı alarm: 1 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
"Bütün emekçilerin CHP ile omuz omuza Taksim’de olmalarını diliyorum"
Diyanet'ten makam araçları için açıklama geldi: "Şehir dışı programı için kiralanıyor"
Ankara'da 1 Mayıs nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
SGK vurgununda yeni gelişme: 500 milyon liralık zarar ortaya çıktı, 14 kişi tutuklandı!