Ahmet Hakan'ın saldırdığı Melis Alphan bugün yazmadı: Biraz uzaklaşmak iyi olacak

Türkiye'de ensest gerçeğini yazdığı için birçok gerici yazar gibi Ahmet Hakan'ın da saldırısına uğrayan Melis Alphan'ın bugün Hürriyet'te yazısı yoktu. Melis Alphan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada artık...

Türkiye'de ensest gerçeğini yazdığı için birçok gerici yazar gibi Ahmet Hakan'ın da saldırısına uğrayan Melis Alphan'ın bugün Hürriyet'te yazısı yoktu. Melis Alphan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada artık haftada üç gün değil iki gün köşe yazacağını duyurdu. 

Cumartesi Hürriyet'te, perşembe günleri de Kelebek ekinde yazmaya devam edeceğini söyleyen "O nedenle bugün yazım yok. Boşalan vaktimde yazmakta olduğum çocuk kitabına yoğunlaşacağım. Gerçeklerden biraz uzaklaşmak iyi gelecek" dedi.

NE OLMUŞTU?
Melis Alphan Hürriyet gazetesindeki köşesinde, sunucu Murat Başoğlu'nun, öz yeğeni Burcu Başoğlu ile öpüşürken görüntülenmesi sonrası başlayan "ensest" tartışmalarına değinmiş yapılan bir araştırmanın oranlarını da vererek “Türkiye’de ensest oranı yüzde 40. Yani her 10 kişiden 4’ünde ensest var" ifadesini kullanmıştı.

Alphan’a bu yazısından sonra saldıranlar arasında Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan da vardı. Hakan, Alphan'ı eleştirdiği yazısında ensestten bir 'fantezi' olarak bahsetmekten de geri durmadı. 

Başlayan tartışmaya AKP Sözcüsü Mahir Ünal da katıldı Alphan’a seslenerek "Hadi oradan utan biraz, bir ahlaksızlığı meşrulaştırmak için bu aziz millete iftira mı atıyorsun?" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!
Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az