Ahmet Kaya'nın Filmine Sinema Salonlarından Büyük Veto!

Ünlü sanatçı Ahmet Kaya'nın filmi, vizyona girdi! Yönetmen, Ahmet Kaya'nın terörist olarak nitelendirilmesi sebebiyle filmin veto yediğini açıkladı! Ahmet Kaya'nın eşi ise ticari projeleri desteklemediklerini açıkladı! Şok gelişme..

Mustafa Barış Durak'ın DurakMedya haberine göre, ünlü sanatçı Ahmet Kaya'nın filmi istenilen sayıda gösterime girmedi. Yönetmen şunları söyledi: "Kötü tanınma; Ahmet Kaya sinema olduğu için çoğu şehir ve bölge sinemalara izin vermedi. Yurt dışındaki dostlarıma sesleniyorum, Ahmet Kaya'yı ve filmini koruyun."

EŞİ TEPKİ VERDİ!

Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya Hayaloğlu, "Biz bu ticari projelere asla destek vermiyoruz, gerçek bir Ahmet Kaya filmi mutlaka çekilecek ve bu haberi sizlerle ilk paylaşan biz olacağız" dedi..

Ünlü sanatçı Ahmet Kaya'nın filmi vizyona girdiği tarihten bu yana gerekli sayıda sinemada gösterilmedi. Yönetmen, Ahmet Kaya'nın terörist olarak tanımlanması nedeniyle birçok il ve bölgede tiyatro bulamadıklarını belirtti. Ahmet Kaya'nın eşi, ticari projelere destek vermediklerini ve gerçek bir Ahmet Kaya filmi yapılacağını duyurdu..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İstanbul ve Ankara'da 'Narkoçelik-17' Operasyonu
Zeynep Farah Abdullah, açlık diyetinde!
İnegöl'de Eski Eş Şiddetinde Korkunç Olay: Kadın Sokak Ortasında Bıçaklandı
Ünlü Oyuncu Selen Soyder Yeni Aşkını Paylaştı, Yer Yerinden Oynadı!
Şebinkarahisar'da Otomobil Kaza Yaptı: İmam Kurtarıldı, Diğer İki Kişi Kayboldu