Ahmet Şık, AKP’nin Büyükşehirleri neden teslim etmek istemediğini açıkladı

HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, seçim sonuçlarını katıldığı televizyon programında değerlendirdi Şık, "Seçimi kaybeden Erdoğan ve sistemi" dedi.

Artvin'in Yusufeli ilçesinde, 31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerin ilk sayımlarında Cumhuriyet Halk Partisi adayı Barış Demirci 2 oy farkla seçimi önde bitirdi. İtiraz üzerine yeniden yapılan sayımda bu kez AKP adayı Eyüp Aytekin 3 oy farkla seçimi önde tamamladı. Daha sonra CHP’liler, 5 oy pusulasının kayıp olduğunu iddiasıyla iHDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, seçim sonuçlarını katıldığı televizyon programında değerlendirdi Şık, "Seçimi kaybeden Erdoğan ve sistemi" dedi.

Ayşenur Arslan ile Medya Mahallesi programının bugünkü konuğu HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık. Şık seçim değerlendirmesinde, "Türkiye'nin gördüğü en büyük suç örgütü ile karşı karşıyayız. Yargı yok, denetim yok, YSK iktidara teslim olmuş durumda. Hayır ben size bunu vermeyeceğim diyor. AKP, kurduğu bu suç örgütünün finansmanını bu büyükşehirlerden sağlıyor." dedi.Seçimi kaybeden Erdoğan ve sistemidir diyen Ahmet Şık 'ülkenin en az yarısı bir diktatöre hayır deme çabasında' dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır