Ahmet Takan: Barzani ve Hüda Par, ''Hilafet için evet’ kampanyası yapıyor!

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Danışmanı Ahmet Takan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ve Hizbullah’ın siyasi partisi Hür Dava Partisi (Hüda Par)'nin başkanlık...

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Danışmanı Ahmet Takan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ve Hizbullah’ın siyasi partisi Hür Dava Partisi (Hüda Par)'nin başkanlık referandumunda evet çalışmasına başladığı iddia etti. Ahmet Takan, bugünkü köşe yazısında, HÜDA PAR'ın da "Halifeliğe geçeceğiz. Referandumda evet" kampanyası yaptığını yazdı.

Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan'ın yazısındaki ilgili bölüm şöyle:

"AKP kongrelerinin ve meydan mitinglerinin baş konuğu çapulcubaşı Barzani'nin referanduma destek için çalışmalara başladığını sağlam kaynaklardan duyuyorum. Ankara'da devlet koridorlarında anlatılanlara göre, Barzani'nin adamları Güneydoğu'da köy köy gezerek, hediyeler dağıtarak referandumdan "evet" çıkması için propaganda yapıyor. Bu arada HÜDA PAR da bölgede, el altından "Halifeliğe geçeceğiz. Referandumda evet" kampanyası yapıyor."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.