Ahmet Taşgetiren: Ekonomi ve insan onuru

"Size göre mevcut ekonomi yönetimi şu an gelinen noktanın "insan onuru" açısından nasıl bir soruç ürettiğinin farkında mı?"

Gazeteci Ahmet Taşgetiren, Türkiye'nin her gün ekonomi konuşan, cebindeki paranın an an eridiğini konuşan, alım gücünün aşındığına tanık olduğunu belirterek, "Uzatılan mikrofona kendini ortaya koymadan “millet eziliyor kardeşim” türü sözlerle iç yangınını anlatan, öyle “yüksek makamlara hakaret” davalarına maruz kalmasa, içinden çok daha ateşli öfke yalımları saçılacak olan, “ucuz memleket” diye sınır şehirlerine alış – verişe gelen komşu ülke insanlarının “size pahalı gelebilir lakin bizim için ucuz” gibi kahredici sözlerine muhatap olan, her gün yaşadığı statü kaybı sebebiyle memleket dışına gidebilmeyi bir kurtuluş çaresi olarak değerlendiren insanlarımız" ifadelerini kullandı.

"Size göre mevcut ekonomi yönetimi şu an gelinen noktanın "insan onuru" açısından nasıl bir soruç ürettiğinin farkında mı?" sorusunu yönelten Taşgetiren yazısını, "Ne diyor sayın bakan? “Faizi, dövizi çözdük, bir tek enflasyon kaldı…” Yani sonuç felaket de, sebep ne acaba? Çözülmüş zannedilen şeylerin çözülmemiş olması olmasın…" diye ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Promosyon alacaklar için Temmuz'a kadar beklemeye gerek yok! Tutarlar 20.000 TL'ye kadar çıkabilir
Tüm çalışanları ilgilendiriyor: Sözleşmenizde bu madde varsa dikkat!
Elinde Türk lirası olanlar dikkat: Piyasa kahini Selçuk Geçer dolar için rekor seviyeyi açıkladı!
Altında yeni gelişme: Kuyumculardan önümüzdeki 4 ay için zarara uğrayabilirsiniz uyarısı!
Dolarda beklenmeyen gelişme: Doları olanın yüreğine inecek!