Ahu Tuğba'nın Cenazesi Gecikti! ABD'den Gelen Rapor Herkesi Şok Etti: Ölümü Şüpheli Bulundu

Ünlü sanatçı Ahu Tuğba’nın cenaze namazı, beklenmedik bir gelişme nedeniyle ertelendi. ABD'den beklenen ölüm raporunun gelmemesi ve olayın "şüpheli ölüm" kategorisinde değerlendirilmesi, cenaze sürecinde belirsizlik yarattı.

 

KOAH hastalığı nedeniyle geçtiğimiz pazar günü hayatını kaybeden ünlü sanatçı Ahu Tuğba’nın cenazesinin bu sabah Miami’den İstanbul’a getirilmesi planlanıyordu. Ancak, ABD'deki bazı yasal işlemlerin tamamlanamaması nedeniyle cenazenin Türkiye'ye nakli ertelendi.

AHU TUĞBA İÇİN İSTANBUL'DA TÖREN HAZIRLIĞI VARDI

Ahu Tuğba’nın cenazesinin İstanbul’a ulaştıktan sonra, perşembe günü Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) bir tören düzenlenmesi ve ardından Teşvikiye Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilmesi planlanmıştı. Ancak ABD’li yetkililerin devreye girmesiyle birlikte bu planlar belirsizliğe sürüklendi.

ABD'DE "ŞÜPHELİ ÖLÜM" OLARAK DEĞERLENDİRİLDİ

ABD’li yetkililer, Ahu Tuğba’nın ölümünü "şüpheli ölüm" olarak değerlendirdi. Bu durum, cenazenin Türkiye'ye nakli için gereken uçuş iznini engelledi. ABD'de yürütülen inceleme ve soruşturma süreçlerinin tamamlanmasının ardından, cenazenin Türkiye’ye ne zaman getirileceği henüz kesinleşmedi.

Soruşturma devam ederken, Ahu Tuğba’nın sevenleri, cenazenin İstanbul’a ulaşmasını sabırsızlıkla bekliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.