Ahu Tuğba'nın kızı: ”Annemin bedeni çürütüldü”

Yeşilçam'ın ünlü ismi Ahu Tuğba'nın cenazesi, adli işlemler yüzünden Türkiye'ye hala getirilemedi. Kızı Anjelik Calvin, otopsi için bedeni çürüyen annesinin, tüm zorluklara rağmen Türkiye'ye ulaştırılacağını belirtti. Evrak işlemlerinin bu hafta tamamlanması bekleniyor.

Miami’de yaşamını yitiren Yeşilçam’ın ünlü ismi Ahu Tuğba’nın cenazesi, hâlâ Türkiye’ye getirilemedi. Oyuncunun kızı Anjelik Calvin, annesinin bedeninin çürütüldüğünü ve otopsi yapılması gerektiğini bildirdi.

Ahu Tuğba, 1 Eylül’de Miami’de hayatını kaybetmişti. Cenazesinin Türkiye’ye getirilmesi, Kültür Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve magazin gazetecilerinin çabalarıyla planlanıyordu. Ancak, adli tıp işlemleri tamamlanamadığı için cenaze hâlâ Türkiye’ye ulaştırılamadı. Anjelik Calvin, cenaze evinin sorumlu müfettişini suçlayarak polis departmanının üst yönetimine başvurdu ve otopsi kararı alındı.

Anjelik Calvin "Sonunda otopsi kararı alındı. Polis müfettişi, iki hafta önce yapması gereken işlemi şimdi gerçekleştiriyor. İlgili müfettişin yöneticilerine e-posta gönderildiğinde, ‘Annenizi otopsiye alıyoruz’ yanıtını aldık. Annemin bedeni çürütüldü, ancak zorluklara rağmen, naaşı çok sevdiği Türkiye’de, sevenlerinin ve dostlarının omuzlarında toprağa verilecek."

Evrak işlemlerinin bu hafta tamamlanması ve cenazenin önümüzdeki hafta Türkiye’de olması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.