Aile bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan Narin Güran açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne neden olanların en ağır cezayı alacağını belirtti. Bakan Göktaş, olayın ardından tüm arama ve psikososyal destek çalışmalarını yürüttüklerini vurguladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 8 yaşındaki Narin Güran’ın 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi kenarında bir çuval içinde bulunmasının ardından yaptığı açıklamada, olayın sorumlularının en ağır cezayı alacaklarını vurguladı ve sürecin başından itibaren sağlanan destekleri duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 19 gün önce Eğertutmaz Deresi kenarında bir çuval içinde cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran hakkında yeni bir açıklama yaptı. 

Bakan Göktaş, "Çocukların iyilik hali bizim için her zaman ön plandadır. Aksi bir duruma yol açanlar hem hukuki hem de vicdani olarak cezasını çekmelidir" dedi ve ekledi: "Narin kızımızı hayattan koparan kişi ya da kişilerin en ağır cezayı almalarını sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Narin’in kaybolduğu haberinin alınmasının ardından devletimizin tüm kurumları hemen arama çalışmalarına başladı. Ne yazık ki, acı haberi aldık. Bakanlık olarak, sürecin başından itibaren tüm ekiplerimizle psikososyal destek sağladık."

Bakan Göktaş ayrıca, bugün Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile birlikte Diyarbakır’da Narin’in kabrini ziyaret edeceğini duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.